Panasonic TMAX Party zvučnici – muzika bez granica!

Panasonic je predstavio tri nova mini audiosistemau tower izdanju: SC-TMAX50, TMAX40 i TMAX10. Serija TMAX ima dva priključka za mikrofone za pjevanje dueta s članovima porodice i prijateljima. Nudi nekoliko funkcija koje olakšavaju pjevanje, poput Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control 1, BGM (pozadinska muzika) Level Control i Mic EQ, a funkcija odjeka (Echo) proizvodi sjajne efekte za pjevanje karaoka.
 
Pa neka zabava počne!
TMAX, zvučni sistemi velike snage su "napravljeni da vas pokrenu" i da uskočite u slavlje uz vibracije basova, svjetlosne efekte i DJ zvuk. Jeste li se naplesali? Vrijeme je da zgrabite mikrofon i zabavite se uz karaoke sa prijateljima.
 
Prodoran ritam
TMAX pokreće zabavu. Zahvaljujući prodornom zvuku do 2000 W (RMS) svako će željeti samo jedno: uživati u slavlju! Osjetite bas pod nogama i u cijelom tijelu. Niskotonac sa basom Airquake može da zatrese tlo. Moćni zvučnici za visoke i srednje tonove upotpunjavaju zvučni ugođaj zabave. Neka vazduh zadrhti! Što je TMAX veći i zvuk je jači.
 
Savršena muzička reprodukcija
Reprodukcija muzike na TMAX-u podiže raspoloženje. Pošto imate razne muzičke izvore na raspolaganju za muziku na zabavi: CD, pametni telefon, USB fleš memorija, muzički plejer, TV i ostalo. Imaju li vaši prijatelji nove snimke za ples na svojim listama pjesama? Donesite ih! TMAX se spaja na tri pametna uređaja istovremeno preko Bluetooth-a. Probudite DJ-a i napravite atraktivne prelaze i posebne ritmove.
 
Podešavanje zvuka
Tačno tako treba da zvuči vaša omiljena muzika. Uz pravi izbor na ekvilajzeru možete postići najbolji zvuk za rok, pop, elektro, rege i mnoge druge muzičke stilove. Za još veće uzbuđenje dok slušate muziku.
 
Za svaki dan
Panasonic sistemi velike snage pružaju izobilje zabave i običnim danima. Na primjer, za slušanje radija ili kao moćni TV zvučnici uz vaš televizijski prijemnik. Posjeduje i različita ugrađena podešavanja tajmera.
 
Panasonic-ova aplikacija Max Juke stavlja lakoću korištenja na prvo mjesto. Ova aplikacija za pametne telefone, povezana preko Bluetootha, proširuje mogućnosti novih sistema TMAX. Osnovne radnje, prilagođavanje osvjetljenja i odabir efekata za karaoke samo su neke od brojnih funkcija kojima je lako i zabavno upravljati putem ove aplikacije. Jukebox Request omogućava korisnicima da biraju muzičke želje sa playliste koju dijeli više prijatelja, tako da je korišćenje sistema zabavno svima, a ne samo jednoj osobi.

Svi modeli TMAX nude funkciju DJ Sampler koja omogućava da se muzici tokom reprodukcije dodaju zvukovi kao što su scratching, eksplozije i trubljenje. Svi modeli iz serije imaju i šest DJ-ovskih efekata, uključujući phaser, rezanje zvuka i električni odjek, koji korisnicima daju kontrolu nad muzikom radi zabavljanja slušalaca sa trikovima i zvukovima nalik onima koje koriste DJ-evi.

Zahvaljujući Airquake bas-u, Panasonic-ovom jedinstvenom sistemu priključaka za refleksiju basova, serija TMAX nudi jako dobar zvuk u najnižem registru. Učinkovitim guranjem vibracija vazduha koje nastaju iza niskotonca velikog prečnika prema prednjem dijelu zvučnika, zvuk basa se znatno pojačava i curi, pa tako nastaje tup i snažan zvuk koji će vas dobro protresti.

Modeli TMAX koriste sistem sa dva pojačala (Dual Drive System) koji nudi izuzetno snažan zvuk zahvaljujući dva pojačala spojena na jedan ili dva niskotonska zvučnika. TMAX10 i TMAX40 imaju jedan niskotonski zvučnik s dvostrukom zavojnicom.
TMAX40 krasi Panasonic-ovo novo osvjetljenje Max Dance Illumination ugrađeno u ivice zvučnika koje može proizvesti složen „ples“ svjetlosnih snopova. Velik raspon boja i svjetlosnih uzoraka sinhronizuje se sa muzikom i odražava snagu uređaja iz serije TMAX. TMAX10 ima razne svjetlosne uzorke oko ivice zvučnika koji nose naziv Blue Edge Illumination. Baš kao Max Dance Illumination, oni proizvode svjetlosne efekte koji se sinhronizuju s muzikom i poboljšavaju atmosferu na žurci.
Serija TMAX oslanja se na dizajn tower-a sa jednim kućištem koji koristi Panasonic-ov dizajn Exo-Frame. Unaprijeđena je i prenosivost zahvaljujući ugrađenim ručkama na ivicama kako bi se modeli TMAX lako podizali, prenosili i smještali.
 
U TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama dostupna su oba modela pomenuta u tekstu,
a detaljne specifikacije za svaki pojedinačno dostupne su klikom na naziv modela: