Dee Jay oprema

Prikazano 1-5 od 5 rezultata

DJ oprema obuhvata širok spektar uređaja i softverskih alata dizajniranih za miksanje i manipulaciju muzikom tokom live nastupa ili produkcije. 

Ova oprema može uključivati:
Miksete (Mixers): Centralni uređaj koji omogućava DJ-u da kombinuje i prelazi između više audio izvora, kao što su različiti muzički zapisi ili mikrofoni.
Gramofoni i DJ kontroleri: Za manipulaciju vinilnim pločama ili digitalnim audio fajlovima. DJ kontroleri su često povezani sa softverom koji omogućava DJ-u da manipuliše zvukom na računaru.
Slušalice: Koriste se za monitorisanje zvuka i sinhronizaciju miksanja bez ometanja publike.
Efekti procesori: Kao što su delay, reverb, filteri, koji se koriste za dodavanje kreativnih efekata u muziku tokom miksanja.
MIDI kontroleri: Omogućavaju DJ-u da kontroliše softverske funkcije i parametre u realnom vremenu, poput prilagođavanja tempa ili promjene tonaliteta.

Pioneer DJ je jedan od vodećih svjetskih brendova u industriji DJ opreme, poznat po svojim inovativnim proizvodima i visokokvalitetnoj izradi. Osnovan 1994. godine kao podružnica kompanije Pioneer Corporation, Pioneer DJ je brzo postao sinonim za vrhunsku DJ opremu koja se koristi širom svijeta.