Grijalice/panelni konvektori

Prikazano 1-20 od 59 rezultata

Električne grijalice dolaze u različitim tipovima, prilagođenim različitim potrebama i uslovima grijanja.

Evo nekoliko tipova električnih grijalica koje možete pronaći u Tehno Plus ponudi:

  1. Konvektorske grijalice: Ove grijalice koriste termodinamički proces konvekcije za zagrijevanje vazduha u prostoriji. Topao vazduh se diže prema gore, a hladniji vazduh se spušta nadolje, stvarajući cirkulaciju vazduha i ravnomjerno zagrijevanje prostorije.

  2. Infracrvene grijalice: Infracrvene grijalice koriste infracrveno zračenje za direktno zagrijevanje objekata i površina u prostoriji, umesto zagrijevanja vazduha. Ove grijalice su efikasne za zagrijevanje određenih djelova prostorije ili spoljašnjih prostora.

  3. Ventilatorske grijalice: Ove grijalice koriste ventilator za cirkulaciju vazduha koji prelazi preko električnog grijača i omogućava brzo zagrijevanje prostorije. Topao vazduh se brže širi, što omogućava brže zagrijevanje prostorije.

  4. Keramičke grijalice: Keramičke grijalice koriste keramičke grejne elemente koji brzo zagrijavaju i zadržavaju toplotu. Ove grijalice su često kompaktne i efikasne za zagrijevanje manjih prostorija.

Svaki tip električne grijalice ima svoje prednosti i nedostatke, pa je važno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i uslovima grejanja.

Posavjetujte se sa Tehno Plus prodavcem i u prostorijama Tehno Plus prodavnica, testirajte željeni proizvod.