BIOPTRON Hipersvjetlosna terapija

Prikazano 1-15 od 15 rezultata

BIOPTRON hipersvjetlosna terapija je tehnika koja koristi svjetlosnu energiju određenih spektralnih karakteristika kako bi podstakla procese ozdravljenja u tijelu.

Ova terapija se temelji na upotrebi polariziranog svjetla određene frekvencije i intenziteta kako bi se podstakla regeneracija tkiva, ublažili bolovi i upale te pomogli prirodni procesi ozdravljenja.

BIOPTRON terapija se može primijeniti kod različitih stanja i problema, uključujući ozljede, opekline, rane, artritis, upalne procese, dermatološke probleme i druge zdravstvene tegobe.

Ova terapija se obično primjenjuje uz pomoć BIOPTRON uređaja koji emituje polarizirano svjetlo koje prodire u dublje slojeve kože i podstiče biološke procese koji podržavaju ozdravljenje.

Prednosti BIOPTRON terapije uključuju brže ozdravljenje, smanjenje boli i upale, poboljšanje cirkulacije krvi, podsticanje imunološkog sistema, te opšte poboljšanje zdravlja.

Ova terapija je neinvazivna, sigurna i ugodna za primjenu, te se može koristiti kao dio integrativnog pristupa liječenju različitih zdravstvenih problema.