Aparati za oralnu higijenu/inhalatori

Prikazano 1-6 od 6 rezultata

Aparat za oralnu higijenu ili Oralni tuš je važan dodatak vašoj rutini oralne higijene koji može značajno doprinijeti zdravlju vaših desni i svježem dahu.

Evo nekoliko ključnih informacija o oralnom tušu i kako može poboljšati vaše oralno zdravlje:

  1. Dubinsko čišćenje: Oralni tuš koristi snažnu vodenu mlaznicu i mlazove zraka kako bi uklonio sve ostatke hrane i plaka između zuba i u parodontalnim džepovima koje četkica za zube možda ne može dosegnuti. Ovo temeljno čišćenje može smanjiti rizik od karijesa, gingivitisa i drugih problema sa zubima i desnima.

  2. Pomoć kod ortodontskih aparata: Ako nosite ortodontske aparate poput mostova, aparatića za zube ili zubnih proteza, oralni tuš može biti posebno koristan. On može pomoći u uklanjanju hrane i bakterija između žica i nosača, čime se smanjuje rizik od propadanja zuba i infekcija desni.

  3. Prevencija lošeg daha: Redovita upotreba oralnog tuša može pomoći u održavanju svježeg daha tako što uklanja bakterije koje uzrokuju neugodan miris između zuba i u ustima.

  4. Ugodno iskustvo: Oralni tuš nudi neinvazivnu i neagresivnu alternativu tradicionalnom zubnom koncu, što ga čini prikladnim za ljude koji imaju osjetljive desni ili koji se bore s krvarenjem desni prilikom upotrebe zubnog konca.

  5. Jednostavna upotreba: Većina oralnih tuševa jednostavna je za upotrebu i dolazi s različitim postavkama intenziteta mlaza vode kako bi se prilagodio vašim potrebama.

Uz redovnu upotrebu oralnog tuša kao dodatka vašoj oralnoj higijeni, možete očekivati poboljšanje zdravlja vaših desni, svjež dah i čistije, zdravije zube.