Dječiji automobili na akumulator

Prikazano 1-15 od 15 rezultata

San svakog djeteta je autić na akumulator.
Najpovoljniji automobili na akumulator za djecu, dječiji džipovi, motori, kvadovi...Veliki asortiman modela i boja po super cijenama!
Automobil na akumulator su bezbjedna igračka, koja postiže maksimalnu brzinu od 8 km/h, a nosivosti su i do 30 kg.
Vaše dijete će se super zabavljati vozeći auto koji podsjeća na pravi. Kreirajte predivne uspomene.

Dječiji automobili na akumulator su popularna igračka koja pruža djeci zabavu i avanturu simulirajući vožnju pravog automobila.

Evo nekoliko razloga zašto su ovi automobili sjajan izbor za djecu:

  1. Zabava i avantura: Dječiji automobili na akumulator pružaju djeci osećaj vožnje kao pravi automobil, što ih čini idealnom igračkom za zabavu i avanturu. Djeca će uživati u vožnji po dvorištu, parku ili trotoarima.

  2. Razvoj motoričkih veština: Vožnja dječijeg automobila na akumulator može pomoći deci u razvoju motoričkih veština, koordinacije pokreta i ravnoteže, jer će morati koristiti pedale i upravljati volanom.

  3. Samostalnost i nezavisnost: Vožnja dječijeg automobila na akumulator omogućava djeci da osjete osećaj samostalnosti i nezavisnosti dok istražuju svoje okruženje. To može biti posebno korisno za stariju decu koja žele da se osećaju kao "pravi" vozači.

  4. Socijalizacija: Dječiji automobili na akumulator mogu biti sjajna igračka za igranje sa prijateljima ili braćom i sestrama. Djeca mogu organizovati male trke ili vožnje zajedno, što podstiče socijalizaciju i timski rad.

  5. Raznolikost modela: Postoji veliki izbor dječijih automobila na akumulator, od malih i jednostavnih modela do većih i složenijih vozila. Roditelji mogu odabrati automobil koji odgovara uzrastu, interesovanjima i budžetu svog deteta.

  6. Bezbednost: Većina dječijih automobila na akumulator ima sigurnosne karakteristike poput sigurnosnih pojaseva, brzinskih ograničenja i daljinskih upravljača za roditelje, što pomaže u održavanju bezbjednosti tokom vožnje.

Vožnja dječijeg automobila na akumulator pruža djeci ne samo zabavu i avanturu, već i priliku za razvoj motoričkih vještina, samostalnosti i socijalizaciji.

Ovi automobili su sjajan dodatak svakom dvorištu ili prostoru za igru, pružajući djeci nezaboravne trenutke vožnje i zabave.

 

Every child's dream is a battery-powered car. The most affordable battery-powered cars for kids, children's jeeps, motorcycles, quads... A wide range of models and colors at great prices! Battery-powered cars are safe toys, reaching a maximum speed of 8 km/h, with a weight capacity of up to 30 kg. Your child will have a blast driving a car that looks just like the real thing. Create wonderful memories.