Split sistem inverter

Prikazano 1-20 od 71 rezultata

Klima uređaji split sistema sa inverterom su naprednija verzija standardnih split sistema. Glavna razlika je u tehnologiji kompresora.

Kod klasičnih split sistema, kompresor radi na konstantnoj brzini, što može dovesti do čestih ciklusa paljenja i gašenja, što troši više energije.

S druge strane, klima uređaji split sistema sa inverterom koriste inverter tehnologiju koja omogućava kompresoru da radi s promenljivom brzinom.

To znači da se kompresor prilagođava zahtevima temperature u prostoriji, kontinuirano regulišući brzinu rada.

Ova tehnologija omogućava efikasnije i tiše hlađenje ili zagrijavanje, a istovremeno štedi energiju.

Prednosti klima uređaja split sistema sa inverterom uključuju:

  1. Veću energetsku efikasnost: Inverter tehnologija omogućava bolje prilagođavanje potrebama prostorije, što rezultira manjom potrošnjom energije.
  2. Stabilnije temperature: Kontinuirano prilagođavanje brzine kompresora omogućava održavanje stabilnije temperature u prostoriji.
  3. Tiši rad: Inverter tehnologija smanjuje buku koju proizvodi klima uređaj tokom rada.
  4. Duži životni vijek: Manji stres na kompresoru može produžiti životni vijek klima uređaja.

Klima uređaji split sistema sa inverterom su popularan izbor za one koji traže efikasno i udobno rešenje za klimatizaciju svojih prostorija uz smanjenu potrošnju energije.

Tehno Plus nudi posredovanje kod ugradnje i održavanja klima uređaja u saradnji sa specijalizovanim kompanijama iz ove uslužne djelatnosti.

Istražite mnogobrojne opcije za Kupovinu na rate.

Potražite proizvod na akciji.