Naočare Zepter !!!

Prikazano 1-10 od 10 rezultata

Zepter uvodi revoluciju na polju sunčanih naočara sa Hyperlight Eyewear pametnim naočarima.
Osim što su estetski izuzetne, Hyperlight naočare doprinose poboljšanju opšteg fizičkog i psihičkog stanja, jer optimizuju sve tjelesne funkcije. 

Zakoračite u budućnost i redefinišite ono što je moguće za vašu viziju, um i svakodnevno funkcionisanje. Poboljšajte svoj životni stil, otključajte vizualnu jasnoću i nadmašite tradicionalnu zaštitu naočara. Prihvatite transformativni pomak prema boljem mentalnom i fizičkom zdravlju sa patentiranom tehnologijom Hyperlight Optics.

Vidite više i osjećajte se bolje!

Hyperlight Eyewear idu dalje od zaštite vaših očiju od štetnih UV zraka, optimizujući rad moždanih funkcija i poboljšavajući oštrinu vida. Mogu se nositi napolju i u zatvorenom prostoru. Poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje što dovodi do bolje produktivnosti i efikasnosti tokom cijelog dana.
Specijalno izrađena sočiva osiguravaju tačnost, oštrinu i neprekidnu udobnost, štiteći od jakog svijetla uz smanjeni odsjaj i smanjeno naprezanje očiju.

Hyperlight Optics koristi snagu napredne terapije hipersvjetlom na kvantnom nivou za zaštitu, podmlađivanje i regulisanje tjelesnih fizioloških procesa, uključujući one u očima i mozgu, te nudi 24/7 sveobuhvatnu zaštitu od štetnog zračenja koje emituje i vještačko i prirodno svijetlo.

Hyperlight Eyewear pametne naočare dizajnirane su za svakoga ko brine o sopstvenoj dobrobiti, marljivo radi i vodi aktivan život! Svuda i u svakom trenutku, Hyperlight Optics će vam pružiti najbolju zaštitu i optimalne zdravstvene prednosti.

Za više informacija pogledajte detaljnu prezentaciju svih prednosti i tehnologije koja se krije u Hyperlight Eyewear pametnim naočarima.
U asortimanu možete pronaći modele za žene i muškarce, kao i dječije modele naočara, uz mogućnosti kupovine na rate