NOVO u ponudi: Marshall kvalitet zvuka

Britanska kompanija Marshall poznata je po istorijskom uticaju na muzičku kulturu i stvaranju izvanredne audio opreme koja je ispratila do uspjeha brojne generacije... Ovaj brend proslavili su neki od najvećih svjetskih imena i muzičara, a među njima su: Jimi Hendrix, Eric Clapton, Slash, Oasis, Muse, Gorillaz i Slaves. Marshall je 2012. obilježio nevjerojatnih 50 godina u muzičkoj industriji.
Svako ko je spreman da plati koji euro više za visokokvalitetno audio iskustvo, svjestan je činjenice da kompanija Marshall pruža vrhunski kvalitet zvuka i apsolutno svaki uređaj ostavlja bez daha kako svojim izgledom tako i mogućnostima.
 
Nova serija Marshall bluetooth zvučnika i slušalica pridružila se TehnoPlus asortimanu! Kompanija Marshall već više od 50 godina naporno radi na usavršavanju zvuka i dizajna svojih uređaja. I moramo konstatovati da je Marshall sa razlogom legenda!
Nova linija bluetooth zvučnika se sastoji od tri različita zvučnika koji nude ogromne mogućnosti po pitanju prenosivosti, veličine i cijene.
 
 
Najmanji (ali samo dimenzijama) u ovoj seriji je Acton II Bluetooth. Dinamičan i kompaktan, Acton II je lako prenosiv, ali i dalje proizvodi prepoznatljiv zvuk visokih performansi koji krasi proizvode kompanije Marshall. Ovaj dinamični i kompaktni zvučnik posjeduje čak tri nezavisna pojačala klase „D“, koja snagom snabdijevaju dva visokotonska zvučnika i ugrađeni subwoofer. Čućete zaista „veliki“ zvuk iz malog uređaja. Zahvaljujući Bluetooth 5.0 tehnologiji, uživaćete u kvalitetnom stereo zvuku, bez žica i kablova.
Sledeći je Stanmore II Bluetooth, najraznovrsniji od ova tri kućna Bluetooth zvučnika. Klasični Marshall detalji, kao što su tekstuirana vinilna površina i prepoznatljivi Marshall logotip, oplemenjuju čvrsti drveni okvir Stanmore II zvučnika. Na prednjoj strani ponosno stoji mesingana ploča na kojoj je urezana godina osnivanja kompanije Marshall – 1962 – više od 50 slavnih godina vrhunskog zvuka.
Na kraju dolazi najveći od ova tri zvučnika, Woburn II Bluetooth, za sve koje inspiriše rokerski način života. Marshall Woburn II BT zvučnik se ne razlikuje od drugih samo tradicionalnim bezvremenskim oblikom, već i vrhunskom kvalitetom zvuka. Posebno oduševljava dubokim tonovima. Odgovarajuća obrada niskog basa i sredina odabira tonova i visina. Vrhunske audio performanse, pojačalo razreda D s ukupnom snagom 110 W.
Marshall je tokom godina stekao besprekornu reputaciju zahvaljujući svojoj širokoj ponudi audio opreme. Cijela nova serija kućnih zvučnika sadrži pojačala D klase, sistem bas refleks kutija, i poboljšani DSP zvučnik za poboljšanu kompresiju dinamičkog opsega, legendarni Marshall logo naprijed i još drugih stvari.
Njima se pridružuje i Marshall KILBURN II - Kilburn II je po izgledu, a i performansama, nešto manja verzija Stanmore zvučnika te nudi jednaku kontrolu zvuka u obliku analognih potenciometara kakvi su se nalazili na originalnim Marshallovim pojačalima.
 
Kao i kod Stanmore modela, mišljenje je da će se gitara puno bolje čuti na ovom zvučniku od, recimo, EDM muzike kao suprotne krajnosi, a zvučnik je upravo i prilagođen muzici koja je brend i proslavila. Dolazi s baterijom od 20 sati rada te ima jedan woofer snage 20 W i dva visokotonca od 16 W za 36 W ukupne snage.
 
Pored svojih pojačala, zvučnika i ostale audio opreme koju ovaj brend nudi, a koja ih stavlja daleko ispred svoje konkurencije, Marshall je u asortiman uveo i nove slušalice koje pružaju nezaboravno audio iskustvo. Sa klasičnim izgledom i pružanjem izuzetnog audio kvaliteta, ove slušalice predstavljaju sve što neko može tražiti od sličnih uređaja. Većina modela novih Marshall slušalica obećavaju potpunu blokadu svih mogućih spoljnih uticaja i uživanje u vašim omiljenim tonovima. Pored njihovog savršenog dizajna i klasičnog Marshall logotipa, koji ga čini neprocjenjivim, ove slušalice posjeduju i bluetooth tehnologiju, sa opcijom povezivanja 40 mm velikih dinamičkih drajvera na bilo koji muzički izvor koji možete da zamislite. Zahvaljujući aktivnoj tehnologiji uklanjanja okolnih uticaja, ovi drajveri nude veoma čist i kvalitetan zvuk, neometan bilo kakvom pozadinskom bukom.
U ponudi modeli:
Marshall Major III - saznaj više klikom na LINK
Marshall Minor II Bluetooth - saznaj više klikom na LINK
Marshall Major III Bluetooth - saznaj više klikom na LINK
Marshall Monitor Bluetooth - saznaj više klikom na LINK 
Marshall Mid A.N.C. Bluetooth - saznaj više klikom na LINK 
 
Marshall je definisan kao inovator, a misija brenda je da nastavi gurati granice mogućnosti kako bi svojim korisnicima pomogli da pronađu svoj zvuk.
''Music is at the heart of everything we do.''