Apple iPad mini 5 - Nikad moćniji mini

Najmanji iPad u svojoj petoj generaciji donosi isto kućište i veličinu displeja kao i prethodnici,
zadržana je i poznata Home tipka,
ali su glavne promjene vidljive u specifikacijama!
 
Nikad moćniji mini.
iPad mini obožavan je zbog svoje veličine i mogućnosti, a sada je tu još više razloga za ljubav: čip A12 Bionic s Neural Engineom, 7,9-inčni Retina displej sa True Toneom i olovka Apple Pencil koja će tvoje najbolje ideje zabilježiti čim ti padnu na pamet. To je i dalje iPad mini. Ali nikad nije bio ovako napucan.
 
Čudo u džepnom izdanju.
Zahvaljujući laganom i tankom dizajnu, iPad mini je savršen saputnik. Tanak je 6,1 mm i težak samo 300 grama, tako da ga je lako nositi u ruci ili ga jednim potezom izvaditi iz džepa ili torbe. Prva stvar koju će mnogo pomisliti da tablet ove veličine nije nužan, pogotovo u vremenu kad veći smart telefoni sa 6-inčnim displejima sve više čine posjedovanje tablet računara luksuzom. Međutim mišljenje ćete promijeniti čim počnete koristiti iPad Mini 5. Super je lagan, super udoban za držanje i super brz; toliko da će postati neizostavan dio svakodnevnice.
Savršen za proširenu stvarnost.
Čip A12 Bionic s Neural Engineom (poznat iz serije iPhone-a XS i XR) podiže ljestvicu snage i inteligencije. Koristi se mašinskim učenjem u stvarnom vremenu za prepoznavanje uzoraka, predviđanje i učenje iz iskustva. Rezultat: dovoljno snage za proširenu stvarnost, aplikacije kao što je Adobe Photoshop CC i uzbudljive igre s grafikom kao na konzolama.
Nije sve u veličini ekrana. Sve je u kvalitetu piksela.
iPad mini ima više od 3 miliona piksela na 7,9-inčnom displeju. I svaki se računa. Bez obzira na to čitaš li u parku ili montiraš video kod kuće, velika svjetlina, širok raspon boja i antirefleksni sloj prikazuju vjerne detalje i savršeno oštar tekst. Osim toga, True Tone trenutno prilagođava ravnotežu bijele boje pa slike izgledaju prirodno na svakom svijetlu. Retina displej čini ovaj tablet izvrsnim za igranje i čitanje, a zahvaljujući promjeru 4:3 puno je bolji prikaz dokumenata i pregled fotografija.
 
Poveži se. Snimaj u HD kvalitetu. Igraj se u proširenoj stvarnosti.
Prednja i zadnja kamera na iPadu mini snimaju živopisne fotografije i videozapise filmskog kvaliteta. Ali zabava ne prestaje tu. Možeš upućivati FaceTime pozive prijateljima, skenirati dokumenta i dodavati oznake na njih ili čak koristiti proširenu stvarnost za planiranje uređenja dnevne sobe.
 
Mini je dobio čarobni štapić.
Apple Pencil* pretvara tvoj iPad mini u digitalnu bilježnicu koju možeš uvijek nositi sa sobom: pisati bilješke, potpisivati dokumenta ili putem naslikati ili skicirati sve što ti padne na pamet.
Prva olovka Apple Pencil otkrila nam je potpuno nov način crtanja i pisanja bilješki: intuitivan, precizan i gotovo čaroban. Nova olovka ide još nekoliko koraka dalje. Sada je možeš bežično upariti i puniti, kao i mijenjati alate dvostrukim dodirom, primjerice promijeniti olovku u gumicu. 
Mala revolucija koja će ostaviti traga.
(*Apple Pencil nije uključena u pakovanju)
Genije u tvom iPadu.
iOS svu ljepotu rada na iPadu prenosi u kompaktni format iPada mini. Možeš raditi u više aplikacija istovremeno, pokretati omiljene aplikacije s Docka kao i povlačiti i ispuštati datoteke pomoću jednostavnih Multi‑Touch gesta. A s aplikacijom Datoteke sve ti je dostupno na jednom mjestu.
 

IPad Mini 5 izvrstan je za svrhu za koju je dizajniran - super brz tablet koji će se lako ugurati u vašu torbu i djelovati kao nevjerojatan uređaj za igranje i gledanje videozapisa. Najbolji mali tablet koji možeš kupiti, uprkos činjenici da Apple nije unio puno promjena u sam dizajn od originalne verzije.

Dostupan u TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama, detaljne specifikacije i cijena klikom na LINK