NOVO: Casio klavijature popust 20%

Klavijature ponovo u TehnoPlus ponudi! 🎹🎼 uz PROMO POPUST 20%
 
Casio te uvodi u svijet muzike sa svojom širokom paletom instrumenata za početnike, ali i za profesionalce.
Casio klavijature iz SA serije uvode mališane, početnike u svijet muzike.
Casio CTK i CT-X serije klavijatura se smatraju sledećim korakom u učenju i sviranju. Svi modeli Casio klavijatura iz CT-X serije su opremljeni sa novim AiX Sound Source procesorom koji autentično reprodukuje karakteristične osobine akustičnih instrumenata. Posebna pažnja posvećena je prirodnom zvučnom ponašanju instrumenata.
Svaka klavijatura ima ulaz za slušalice, veliki izbor tonova i ritmova za sviranje svih žanrova muzike.
 
Casio je nastao kao Kashio Seisakujo još 1946. godine. Osnovao ga je inženjer Tadao Kashio. 1949.godine zajedno sa braćom Toshio, Kayuo i Yukio ulažu u posao i stvaraju prvi kalkulator. Većina kalkulatora u to vrijeme koristila je mehanizme kako bi funkcionisala, ali kako je Tosshio poznavao i elektroniku želio je da napravi kalkulator koji bi radio pomoću solenoida. 1954. Dodine konačno je završio prvi Japanski elektro-mehanički kalkulator. Ovaj kalkulator je kao inovaciju donio numerički pad, kao i jedan displej (svi kalkulatori su do tada imali tri displeja).
 
Razvoj
1980. godine, kompanija postaje popularan proizvođač muzičkih instrumenata, kućne elektronike i satova. Jedan su od prvih proizvođača kvarcnih satova. Casio satovi su prvi satovi koji su mogli prikazivati vrijeme u različitim vremenskim zonama. Takođe su prvi satovi koji su pokazivali temperaturu vazduha, pritisak, visinu, pa su čak posjedovali i GPS.
 

Danas je Casio poznat kao proizvođač pouzdanih električnih uređaja. Među proizvođačima muzičkih instrumenata poznati su po odličnim školskim instrumentima. Bilo da je u pitanju klavijatura za dijete ili početnika, klavijatura ili električni klavir za školarca, ili električni klavir za studenta, Casio pokriva kompletan spektar namjena kvalitetnim uređajima. Danas kompanija proizvodi SA seriju mini klavijatura za najmlađe. Za školarce i hobiste tu su CTK, CT-X i WK klavijature. A ukoliko vam je potreban električni klavir u ponudi su CDP, Privia i Celviano serije električnih klavira.

 

Kompletnu ponudu Casio klavijatura pogledajte klikom na LINK