NAJVEĆA TEHNOPLUS AKCIJA DO SADA

U TehnoPlus-u TI BIRAŠ

 

U sklopu novog februarskog flajera u TehnoPlusu posebna akcija ''Ti Biraš'' – u kojoj kupac može da odabere povoljnost koja mu više odgovara i ostvari popust. Ova akcija odnosi se na sitne kućanske aparate, aparate za ličnu njegu, daske za peglanje i rešetke za sušenje veša***.

 

Kupac je u mogućnosti da odabere 1 artikal i ostvari popust 25% na osnovnu maloprodajnu cijenu ,s tim što cijena uređaja mora biti veća od 9.99eura. Iz ove akcije isključene su grupe artikala: usisivači, mikrotalasne pećnice, mašine za šivenje, aparati za vakumiranje i aparati za mjerenje pritiska.

ILI

Druga mogućnost za kupca jeste da odabere 3 artikla od kojih će 2 platiti po osnovnoj maloprodajnoj cijeni, a 3. (artikal sa najnižom cijenom) dobiti uz 99.99% popusta na istaknutu maloprodajnu cijenu. TehnoPlus preporučuje ovu opciju kao izuzetno povoljnu mogućnost postizanja dobre uštede!

 

***Iz ove akcije isključene su grupe artikala: usisivači, mikrotalasne pećnice, mašine za šivenje, aparati za vakumiranje i aparati za mjerenje pritiska.

 

 

Za sve dodatne informacije pozovite 068038038

DOBRO DOŠLI!