Zvučnici Pioneer S-ESR2TB-T 5.0

Naziv: Pioneer S-ESR2TB-T
Prednji zvučnici: Woofer: 16 cm
Midrange: 7.7 cm
Tweeter: 2.6 cm
Impendansa: 8 Ohm
Frekventni raspon: 40 - 30,000 Hz
Osjetljivost (2.83V/1m): 83 dB
Maksimalna snaga: 150W
Magnetically Shielded
Dimenzije (ŠxVxD): 15.9 x 98 x 23.4 cm
Težina: 10 kg
Centralni zvučnik: Woofer: 2 x 10 cm
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla 9492

Muzika, filmovi, sport ili koncerti – ukupno iskustvo audiovizualne zabave i čistog slušanja može biti uvjerljivo, uzbudljivo i inspirativno, samo koliko i zvuk kojeg proizvode vaši zvučnici.
Od sterea do sveobuhvatnog, višekanalnog surround zvuka, Pioneer nudi sisteme svih veličina i konfiguracija kako bi se slagali sa vašom opremom i preferencama. Koristeći tradicionalne i high-tech materijale, kao i vrhunsku audio tehnologiju, Pioneer proizvodi zvučnike koji postavljaju nove standarde. Pripremite se za zvučni doživljaj u koji možete istinski vjerovati.
Ovo pakovanje tankih i visokih zvučnika pametno integriše woofer i obogaćuje zvuk sa moćnim basom, bez potrebe za dodatnim subwoofer-ima.
Svaki od 3-sistemskih visokih zvučnika ima veliki woofer od 16 cm sa specijalnim konkavnom, krutom membranom za smanjenje izobličenja signala. Efekat woofer-a je pojačan dvostrukom pasivnom radijator membranom. Ove dvije dodatne membrane obezbjeđuje 20% više basa, i takođe smanjuju distorziju stvarajući bolje definisan i precizan bas.

 

-->