Veš mašina AEG L9FEA69S

Naziv: AEG L9FEA69S

Novo doba u tehnologiji i dizajnu
AEG-ov inovativni spoj praćenja potreba potrošača i tehnologije pretvara pranje veša u novo savršeno iskustvo. Binite se i za najosjetljiviju odjeću uz tehnologiju koja štiti vlakna, boje i teksture.

Kapacitet pranja: 9kg
Energetska efikasnost: A+++
Max brzina obrtaja: 1600 o/min
Sistem motora: Trajni magnet
Zapremina bubnja: 69 l
Samopozicioniranje bubnja
Sistem ispiranja bez pjene
Fuzzy Logic tehnologija senzora omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti mašine
Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece
Aqua Control senzor zaštita od poplave
Programi pranja: anti alergijski, ispiranje, odvod, centrifuga, čišćenje mašine, posteljina, sport, mikrofiber, peškiri, vuna, radna odjeća, zavjese, OKOPower, bojaPro, pamuk, pamuk ekonomično, sintetika, osjetljivo, vuna/svila, para osvježavanje, brzo 20 min 3 kg, odjeća korištena na otvorenom
Godišnja potrošnja vode: 10499 l / god
Godišnja potrošnja energije: 76 kWh / godišnje
Dimenzije (V x Š x D): 85 x 60 x 60.5 cm
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 2831

Tehnologija SOFTWater
Omogućava učinkovitije pranje pri niskim temperaturama, poboljšava korist praška za pranje i deterdženta smanjivanjem kamenca u vodi prije nego uđe u bubanj
Svako vlakno čisto i zaštićeno
U standardnim mašinama za pranje veša omekšivači rublja koje koristite dopiru do manje od trećine vlakana. S ÖKOMix svaki se trag deterdženta i omekšivača miješa s vodom, rastapa se i potpuno aktivira prije ulaska u bubanj. To je prva tehnologija veš mašina do sada koja potpuno ujednačeno distribuira deterdžente i omekšivače rublja osiguravajući da oni dopru, očiste i omekšaju svako vlakno.
Briga za odjeću. Ušteda vode i energije
ProSense technology® automatski važe svako punjenje za prilagođeni ciklus. Senzori precizno prilagođavaju vremena pranja osiguravajući optimalno tretiranje odjeće. Uz uštedu vode i energije rublje je svježe poput novog.
Manje peglanja. Osvježena odjeća.
AEG veš mašine koriste paru za brzo osvježavanje odjeće da bude spremna za nošenje. Kratki programi s parom osvježavaju i ispravljaju suve tkanine. Ciklus pranja završite parom i odjeća je gotovo ispeglana.
ÖKOINVERTER, najniža potrošnja energije.
Novi, energetski učinkovit motor ÖKOInverter pruža najbolju učinkovitost i trajnost i osigurava vrhunske rezultate pranja bez obzira na odabrani program.

Čitajte sve o AEG tehnologiji u blogu: AEG mijenja navike u njezi odjeće

 

-->