Štapni usisivač Dyson Cyclone V10 Absolute

Naziv: Dyson Cyclone V10 Absolute

Cilindrična snaga usisa, sa raznovrsnošću bežične tehnologije.
Usisavači s kablom su često glomazni i teški. Zauzimaju jako mnogo mjesta. Teško su upravljivi i teški za podizanje. Strujni kabl često smeta i ograničava udaljenost od strujne utičnice. Dyson Cyclone V10™ usisavač omogućava slobodno čišćenje. Cilindrična snaga usisa bez imalo muke.

Motorom pogonjena podna četka prekrivena je mekim najlonom koji skuplja veće komade prašine i nečistoće dok antistatička vlakna skupljaju finiju prašinu.
Sa 40% većom posudom za prašinu od V8™ usisavača, omogućeno je duže usisavanje bez potrebe za pražnjenjem posude. To znači da možete očistiti više površina u domaćinstvu ili autu.
Dugačka i tanka posuda za prašinu ima jednostavan mehanizam za pražnjenje (point and shoot). Higijenski izbacuje prašinu i prljavštinu duboko u kantu za smeće bez kontakta s prašinom.
Dosegne svaki kutak i pukotinu: Sa motorom koji se nalazi iznad ručke Dyson Cyclone V10™ usisavač dizajniran je s težištem koje olakšava korištenje na visokim ili teško dostupnim mjestima.
Jednim klikom pretvara se u ručni usisavač: Brzo se pretvara u ručni usisavač i ponovo u prvotni oblik, sa samo jednim klikom. Za brzo čišćenje rasute prljavštine i dubinsko čišćenje doma
Skuplja dlake kućnih ljubimaca i tvrdokornu prljavštinu: Mini motorizovani nastavak skuplja životinjsku dlaku sa namještaja te uklanja duboku, tvrdokornu prljavštinu iz tepiha.
U kući i u automobilu: Čišćenje visokih performansi. Dugotrajna snaga za temeljno čišćenje vašeg automobila.
Možete birati između 3 nivoa jačine, pogodne za sve zadatke i sve vrste podova
Kapacitet posude za prašinu: 0,54l
Veličina: 250mm x 1249mm x 256mm
Tehnologija: 14 ciklona
Filtracija: Trajni perivi filter
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 4525

 

-->