Prečišćivač vazduha Dyson Pure Cool LInk TP02

Naziv: Dyson Pure Cool LInk TP02
Snaga motora: 56 W
Snaga pri mirovanju: < 0,5 W
Podešavanja protoka vazduha: 10 nivoa
Indikator zamjene filtera
Količina protoka vazduha: 414 L/sec
Brzina protoka vazduha: 2,58 m/Sek
Nivo buke: 63 dBA
Radijus: 70°
Dužina kabla: 2 m
Daljinski upravljač: Magnetni, odlaganje na uređaju
Tip baterije: 1x CR 2032
Sleep-Timer
Interval: 15, 30, 45 Min / 1 - 9 h.
HEPA-Filter
Dyson 360° HEPA-Filter sa staklenim vlaknima
Automatski režim čišćenja
Kontrola uređaja pomoću Dyson Link aplikacije
Prečišćavanje vazduha tokom cijele godine
Težina: 3,74 kg
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 13174

Dyson je predstavio novi Pure Cool Link pametni prečišćivač vazduha. Povezuje se sa smartfonom putem aplikacije i obavještava korisnika o trenutnom kvalitetu vazduha. Aplikacija Dyson Link dostupna je za iOS i Android. Detektuje kvalitet vazduha i analizira uz pomoć podataka kompanije BreezoMeter. Korišćenjem jedinstvenog filtera, Dyson tvrdi da Pure Cool Link uklanja 99.7% zagađivača i alergena iz vazduha, što obuhvata bakterije, polen, pa čak i mirise.
Ukoliko se kvalitet vazduha pogorša, telefon će komunicirati sa uređajem i obaveštavati korisnika sve dok je povezan na Wi-Fi. Takođe, pomoću ove aplikacije može se uključiti/isključiti uređaj i podešavati pravac.
Cilj ovog proizvoda jeste da se pomogne ljudima da zadrže čist vazduh u svojim domovima. Prema podacima prikupljenim od strane Agencije za zaštitu životne sredine, vazduh u zatvorenom prostoru može biti i do pet puta gori od zagađenosti vazduha napolju, tako da ljudi nesumljivo žele da smanje eventualnu zagađenost vazduha gdje provode većinu svog vremena.

 

-->