Pametni sat Samsung Galaxy R820 Active 2 44mm (rose)

Naziv: Samsung Galaxy Watch Active 2
EKRAN :
Tip ekrana Super AMOLED
Veličina ekrana 1.4"
Rezolucija ekrana 360 x 360
Broj boja ekrana: 16 M
SISTEM :
Operativni sistem: Tizen
Kompatibilni operativni sistemi: Android 5.0 (L OS) ili noviji, RAM 1,5 GB ili više - iOS : iPhone 5 i noviji, iOS 9.0 ili noviji
HARDVER :
Procesor
Brzina CPU: 1.15 GHz
Dva jezgra
MEMORIJA :
Interna memorija 4 GB
RAM memorija 750 MB
POVEZIVANJE :
Wi-Fi Da
GPS Da
Bluetooth Da
NFC Da
NAPAJANJE :
Baterija
Kapacitet baterije (mAh, tipično): 340 mAh
Trajanje baterije Više od 60 sati
OSTALO :
Podržani formati reprodukcije MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB
Senzori
- Akcelerometar
- Barometar
- Žiroskop
- Senzor otkucaja srca
- Svjetlosni senzor
FIZIČKE KARAKTERISTIKE :
Dimenzije 44 x 44 x 10.9 mm
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 17906

Proširi ekran
Maksimalno iskoristi prostor ekrana uz neprekidni prikaz na elegantnom kućištu sa okvirom osjetljivim na dodir koji omogućava brzo upravljanje. Galaxy Watch Active2 odlikuje se uvećanim crnim ekranom sa jedva primjetnim okvirom, što znači da ima više prostora za prikaz bitnih informacija.
Pomoću sata na ruci prati svoj trening
Galaxy Watch Active2 prati tvoje pokrete tako da jednostavno možeš da ga staviš na ruku i započneš trening. Sa dodatkom plivanja, sada dobijaš sedam aktivnosti koje se automatski prate, dok ručno praćenje funkcioniše za sve aktivnosti, od desetina aktivnosti koje možeš da pratiš. Funkcija trenera za trčanje pruža ti pravovremene savjete u realnom vremenu.
Kompletna podrška zdravlju
Održi dobro tjelesno i duhovno zdravlje uz sat koji će se pobrinuti za tvoje cjelokupno zdravstveno stanje. Koristi funkciju praćenja nivoa stresa kada se osjećaš napeto i slijedi preporučene vježbe disanja da povratiš duševni mir.
Prati te gdje god da ideš
Ponesi svoj sat svuda sa sobom.Galaxy Watch Active2 može da isprati sve tvoje aktivnosti i putovanja zahvaljujući IP68 i 5ATM sertifikatima za otpornost na vodu i prašinu kao i izuzetnoj izdržljivosti, zbog čega može da podnese različite teške uslove, pa možeš da nastaviš da ga nosiš gdje god da ideš i šta god da radiš.

 

-->