Mašina za sušenje veša Candy RO H8A2TE-S toplotna pumpa

Naziv: Candy RO H8A2TE-S
Kapacitet sušenja 8kg
Vrsta: sa toplotnom pumpom
Pokazatelj završetka ciklusa Da
Woolmark cerifikat Da
Odložen start Da (do 24h)
Broj programa 14
Klasa energetske učinkovitosti A++
Godišnja potrošnja energije (kWh/god) 236
Nivo buke (dBA) 67
Potrošnja energije - pun kapacitet (kWh) 1,94
Potrošnja energije - djelimičan kapacitet (kWh) 1,08
Dimenzije VxŠxD: 85x60x60 cm
Šifra artikla: 8705

RAPIDÓ
Candy RapidÓ sušilice rublja donose pametna rešenja: inovacija na tržištu - čak 7 brzih i učinkovitih programa sušenja ispod 90 minuta. Uštedite dragocjeno vrijeme uz najbolju vrijednost za novac.
WOOLMARK SERTIFIKAT
Nove perilice sušilice pouzdan su saveznik u pranju i sušenju vunenog rublja, uz preciznu kontrolu temperature i prilagođenu rotaciju bubnja. Strah od oštećenja najosjetljivijeg rublja stvar je prošlosti: jednostavno odaberite program za vunu (Woolmark certifikat), a sušilica će se pobrinuti za sve ostalo - prilagođena rotacija bubnja i precizna kontrola temperature smanjuje trenje i nastanak nabora na rublju.
INOVACIJA NA TRŽIŠTU - ČAK 7 BRZIH PROGRAMA
Candy sušilice rublja nudi inovaciju na tržištu - čak 7 brzih programa u trajanju od 30 do 90 minuta, za sve potrebe korisnika. Raznolikost upotrebe, brzina i pouzdanost - pametno rešenje uz najbolju vrijednost za novac.
NENADMAŠNA ERGONOMIJA
Candy RAPIDÓ modeli opremljeni su višim i većim vratima bubnja - svakodnevna borba s rubljem stvar je prošlosti. Nov dizajn olakšava umetanje i vađenje rublja - izuzetno brzo i lako.
SUPER EASY IRON
Candy shvaća važnost uštede vremena, kako biste se posvetili stvarima koje su vam uistinu bitne. Upravo zato je osmišljena Super Easy Iron funkcija: pametan senzor prepoznaje optimalni nivo vlažnosti, a posebna izmjenična rotacija bubnja smanjuje nabore na rublju - upola smanjuje vrijeme peglanja.
TOPLOTNA PUMPA
Koliko ste puta poželjeli istovremeno koristiti dva kućanska uređaja, ali se bojite da vaš osigurač to neće izdržati? Candy je osmislio rješenje: sistem sušenja baziran na toplotnoj pumpi za značajnu uštedu energije - samo 0.7 kW/H, oko trećine potrošnje standardne kondenzacione sušilice. Tajna je u sistemu zatvorenog kruga koji sprečava nepotrebno rasipanje toplote radom na nižim temperaturama. Rezultat je mogućnost istovremene upotrebe mašine za pranje i sušenje rublja ili drugih kućanskih uređaja - ušteda ne samo energije, već i vremena.
EASY CASE
Kod kupovine sušilice, korisnicima su najvažnija ušteda energije i velik kapacitet, ali kod kuće ostale funkcije dolaze do izražaja. Kako bi riješio svakodnevnu brigu korisnika, Candy je osmislio inovativnu Easy Case kondenzacijsku posudu! Easy Case jedinstveno je rješenje za sakupljanje kondenzata koji nastaje tokom ciklusa sušenja, smješteno u vratima. Ergonomska ručka i uravnotežen oblik Easy Case posude čine uklanjanje kondenzata jednostavnijim nego ikad! Ušteda vode je zagarantovana: uz Easy Case, kondenzat je jednostavniji za kasnije korištenje - nema slučajnog izlivanja iz posude.

 

-->