Mašina za sušenje veša Candy GVS H9A2TCE-S toplotna pumpa/inverter motor

Naziv: Candy GVS H9A2TCE-S
Tip: Kondenzaciona mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom
Energetska klasa: A++
Kapacitet Sušenja: 9 kg
Broj programa: 15+1
Zapremina bubnja (l): 115 l
Klasa sušenja: A
Nivo buke: 66 dB(A)
Podesive nogice: Da
Digitalni ekran
Povezivanje NFC
Odloženi start 0-24h
Indikator završetka ciklusa
Dimenzije (Š x V x D): 59.6 x 85 x 61 cm
Težina: 43 kg

Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 24 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao svježe osušen veš kada se vratite kući.

Visok otvor vrata
PAMETAN DIZAJN, LAK ZA UPOTREBU. Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate veš u mašinu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje mašine.

Woolmark sertifikat
100% ZAŠTITA, 100% NJEŽNOST. Ne brinite o riziku oštećenja ili deformacije Vaših vunenih stvari: Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari na najbolji način. Zahvaljujući sprecijalnim pokretima bubnja i preciznoj kontroli temperature koja redukuje trljanje odeće, ova mašina izbjegava trošenje odjeće. Najbolja zaštita tkanine je odobrena od strane Woolmark-a.

Šifra artikla: 9606

 

-->