Depilator Panasonic ES-EL2A-A503

Naziv: Panasonic ES-EL2A-A503
3-djelni set
Tip: Pincete
Funkcije: Wet & Dry; Dual Disc System
Broj pinceta: 60
Maksimalno vrijeme rada: 30 min
LED indikator
Vrijeme punjenja: 1 h
Baterija: Li-Ion
Dimenzije: 16.3 x 6.7 x 4.7 cm
Antibakterijska zaštita
90° okretna glava
Napajanje: 100-240 V
Frekvencija: 50-60 Hz
Oprema: Glava za epilaciju (noge i ruke); Torbica; Četkica za čišćenje
Broj brzina: 3 brzine
Težina: 170 g
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 2954

Želite da uvijek imate glatke i nježne noge, a ne želite da trošite novac u salonima na profesionalno uklanjanje dlačica. Epilatori i depilatori su najbezbolniji i najbrži metod uklanjanja suvišnih dlačica, bez posjeta kozmetičkim salonima, zakazivanjima i bolnim procedurama.
Moderni depilatori posjeduju široke glave sa keramičkim diskovima koji jednim potezom podižu i praktično bezbolno uklanjaju dlake, nudeći izuzetno brzu depilaciju u svega par minuta, glatkoću koja traje i nekoliko nedelja.

Široko znači glatko
Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30% širu glavu od klasičnih depilatora. To znači da ima mjesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom.
Fleksibilnost
Panasonic ES-EL2A-A503 Epilator dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dostižna mjesta. Zbog toga dolazi sa fleksibilnom glavom koja se zakreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tijela i ostala u kontaktu sa kožom. Tako dobijate glatkoću bez napora.
Pokušajte na mokro ili suvo
Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz pjenasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suvom.

 

-->