Čitač knjiga Kindle Amazon Paperwhite 32GB 2018 (bl)

Naziv: Kindle Amazon Paperwhite
(10th generation - 2018)

Čitač e-knjiga (ebook reader) Amazon Kindle PAPERWHITE 6" 32GB (2018) baziran je na E-Ink tehnologiji. Sadrži IPX8 certifikat koji ga čini otpornim na uticaj vode (sat vremena može biti uronjen na dubinu od 2 metra bez ikakvih posledica ukoliko se radi o slatkoj vodi). Novi model je lakši (182 grama) i tanji (8,18 milimetara) od svojih prethodnika te sadrži 32 GB interne memorije. Tu je i 6-inčni E-Ink Carta displej s gustoćom prikaza od 300 tačaka po inču. Kindle Paperwhite donosi LED osvjetljenje za čitanje pri slabijim uslovima osvjetljenja.

Veličina ekrana 6”
Glare-free sa ugrađenim podesivim osvjetljenjem
Rezolucija 300ppi
Kapacitet 32GB
Povezivost USB, Wi-Fi
Audible -preko bluetooth veze omogućeno slušanje audio knjiga
Vodootporan (IPX8)
Podržani formati: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC. HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP
Dimenzije 167 x 116 x 8.18 mm
Težina 182 g
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 13198

Poboljšani displej e-tinte
Omiljeni displej E-Ink Carta 6" i poboljšana rasvjeta nudi veliki kontrast s izvrsnom čitljivosti na direktnom suncu. Ima dobru rezoluciju od 300 ppi. Savremeni dizajn displeja omogućava čitanje knjiga čak i u nepovoljnim uslovima osvjetljenja. S novim pozadinskim osvjetljenjem, možete duže čitati da vam se oči ne umore. Zahvaljujući E-Ink nećete osjetiti naprezanje očiju kod čitanja.
Ulazi i funkcije
Opremljeni sa Wi-Fi 802.11 b/g/n bežičnom mrežom s podrškom za WEP, WPA, WPA2 i WPS, knjige su dostupne bez povezivanja s računarom. Naravno, USB priključak je dostupan za povezivanje s računarom koje se na taj način i puni. Punjenje s računara preko USB kabea traje oko 4 sata. Čitač takođe nudi popularne funkcije kao što je Kindle Page Flip, koji se može koristiti za pregled drugih stranica, s posljednjom pročitanom stranicom u pozadini i gledanjem početnih, završnih ili drugih poglavlja u obliku manjeg pregleda. Mnogi će cijeniti i rječnik, koji se koristi za vježbanje stranih riječi.

 

-->