Bojler Metalac MB P80 R(emajlirani)

Naziv: Metalac MB P80 R

- MB PRAKTIK je linija akumulacionih bojlera sa emajliranim kazanom. Savremeno su dizajnirani i urađeni po svim važećim tehničko-tehnološkim standardima, što obezbjeđuje visok stepen sigurnosti i pouzdanosti u radu. Podjednako su pogodni za ugradnju u visokim i niskim prostorijama.
- Spoljašni regulator temperature vode: Omogućava regulisanje temperature zagrijavanja vode u 3 stepena. Na taj način je moguće prilagoditi upotrebu bojlera trenutnim potrebama potrošača.
- Radna zapremina: 80 l
- Snaga: 2 kW
- Napon: 230 V
- Radni pritisak: 0.6 MPa
- Instalacija: vertikalna
- Vrijeme zagrijavanja vode na 75°C: 175 min
- Količina miješane vode na 40°C: oko 145 l
- Dimenzije AxBxC: 45,4 x81,1 x 46,1 cm
- Težina upakovanog proizvoda: 28 kg
- Bojler od 80 l je zatvoren akumulacioni grijač vode, predviđen da radi pod pritiskom iz vodovodne mreže do 0,6 MPa (6 bara). Ukoliko je taj pritisak veći, preporučuje se ugradnja (ventil) redukcionog ventila. Postoječi sigurnosni uređaj (ventil) obezbjeđuje da pritisak ne bude veći od 0,7 MPa (7 bara).
- Kazan je od čeličnog lima zaštićenog vodostalnim emajlom koji se smatra najpogodnijim za unutrašnju antikorozionu zaštitu. Toplotna izolacija od poliuretana obezbeđuje da toplotni gubici budu minimalni odnosno da potrošnja električne energije bude racionalna.
- Bojler u svom pakovanju sadrži ventil sigurnosti, baždaren na 9 bara.


Šifra artikla: 19148

 

-->