Čist vazduh je imperativ!

Prečišćivači vazduha dizajnirani su upravo da zagađivače vazduha (poput bakterija i virusa, grinja, čestica prašine, duvanskog dima itd) eliminišu iz vaše životne sredine.

Većina ljudi želi da živi zdravim životom. Iako se zdravo hranimo i vježbamo to nije dovoljno ukoliko ne postoji zdrava životna sredina. Kada razmišljamo o zdravom životu, rijetko mislimo na vazduh koji udišemo, ali zapravo, kvalitet vazduha koji udišemo ima veliki uticaj na zdravlje. Ovo se posebno odnosi na vazduh u zatvorenom prostoru (koji može biti od dva do pet puta više zagađen od spoljašnjeg vazduha❗️)

Vaše zdravlje kao i zdravlje vaše porodice, a i generalno kvalitetniji život unutar vašeg doma za sve ukućane i ljubimce na prvom je mjestu!
 

Inteligentno i kvalitetno prečišćava vazduh i hladi

Uklanja neprijatne mirise i 99.95% alergena i štetnih čestica veličine već od 0,1 mikrona.
Poskeduje zatvoreni filter nove generacije sa HEPA filtracijom i aktivnim ugljem. Omogućava cirkulaciju prečišćenog vazduha kroz cijelu prostoriju.
 
Automatski režim prečišćavanja vazduha 
Kod Dyson prečišćivača vazduha ugrađeni senzori provjeravaju kvalitet vazduha u prostoriji i u skladu sa tim prilagođavaju podešavanja uređaja i protok vazduha. Kada se dostignu željene vrijednosti, uređaj odlazi u fazu mirovanja.
Analizu kvaliteta vazduha vrše dva senzora. Senzor prašine detektuje i čestice od jednog mikrona kao što su polen i alergeni. Senzor za ispariva organska jedinjenja identifikuje gasove kao što su isparavanja i toksini.
Njihovim kombinovanim djelovanjem eliminišu se različite zagađujuće čestice iz vazduha.
 
Brojne funkcije praktične upotrebe
Dyson Pure Cool Link TP02 je kompatibilan sa Link aplikacijom za pametne telefone. Ne samo da omogućava uvid u kvalitet vazduha dok ste na putu, već su tu i sve informacije u vezi sa prečišćavanjem vazduha, statusom filtera, a omogućava i daljinsko upravljanje.
Pored aplikacije, Dyson prečišćivač vazduha ima druge praktične funkcije koje pružaju veći komfor pri korišćenju ovakvog uređaja. Neke od njih su: noćni režim rada sa smanjenim osvjetljenjem ekrana i tišim radom i sleep tajmer. Tu je i daljinski upravljač za lakše rukovanje.
 
Sakuplja potencijalno loše čestice, paru i mirise
Ovaj model prečišćivača vazduha ima Dyson 360° HEPA filter sa staklenim vlaknima i aktivnim ugljem. Uklanja 99,97% zagađivača i alergena veličine 0,3 mikrona. Filtrira polen, alergene, bakterije, plesni, industrijske i auto gasove, mirise i smrad, čestice kože od kućnih ljubimaca kao i potencijalno štetne mikroskopske čestice.
Sloj aktivnih ugljieničnih granula sakuplja mirise i potencijalno opasne toksine kao što su isparavanja iz boje.
Zato je Dyson prečišćivač vazduha idealno rešenje za bilo koju vrstu zatvorenog prostora.
Prečišćiva vazduh, a kada je potrebno i hladi
 Dvije funkcije ovog prečišćivača vazduha ga čine veoma praktičnim za upotrebu tokom čitave godine.
Dyson Pure Cool ne samo da prečišćava vazduh, već može da radi i kao ventilator. Mogućnost hlađenja vazduha je dodatna funkcija ovog uređaja, pa predstavlja idealan dodatak svakom domu.
 
Zašto se odlučiti za kupovinu prečišćivača vazduha Dyson Pure Cool Link TP02?
  • Zato što ima Air Multiplier tehnologiju
  • Zato što poseduje automatski režim prečišćavanja
  • Ima mogućnost povezivanja sa Dyson Link aplikacijom za kontrolu kvaliteta vazduha i kada ste odsutni
  • Odlikuje ga tihi rad za koji je nagrađen Quiet Mark nagradom
  • Sertifikovan je i kao prikladan za osobe koje pate od astme i alergije od strane američke Allergy Standards Limited organizacije