Pametno. Pametnije.

Pametno. Pametnije.

Budućnost čišćenja doma stigla je i kod nas. Mnogi od vas već su čuli za ovog fantastičnog kućnog pomoćnika, a za sve koji nijesu - evo prilike da ga zavolite! 
 
Robot usisivač je veoma praktičan zato što se bez problema podvlači pod namještaj i kupi svu prašinu, dolazi do svih zabačenih uglova vašeg doma, 
besprekorno čisti različite vrste podova i tepiha, a što je najbolje od svega, to radi sam. U zavisnosti od modela, ovaj usisivač može djelimično ili u cjelosti zamijeniti klasično usisavanje.
 
Svi modeli su savršenog dizajna, mali i veoma praktični. Obično se sastoje od dvije četke koje se vrte i jedne ili dvije koje se kotrljaju tako da prljavštinu usmjeravaju ka centru aparata  gdje vakum usisava prašinu u kesu za otpad unutar uređaja. Imaju veliku usisnu moć, pa tako kupe sve što se nađe pred njima. 

Posjeduju i izdržljivu litijum-jonsku bateriju, a sa njima se možete povezati preko daljinskog upravljača ili aplikacije na telefonu i tako zadavati zadatke.
Takođe, mnogi imaju i funkciju programiranja na taj način da rade kada niste kod kuće. Ovo je izuzetan uređaj za ljude koji mnogo rade i nemaju vremena da se bave kućnim poslovima.
 
Određeni modeli imaju dodatnu mogućnost brisanja tla. Ako ste među onima koji vole čist stan, a ne žele da se previše bave čišćenjem, kupovina robot usisivača savršen je izbor za vas.
 
Za svoj rad robot usisivači koriste razne tehnologije. Uglavnom rade sa infracrvenim ili ultrazvučnim senzorima, a neki od njih koriste laser. Ovi senzori detektuju prepreke i usisivači tako izbjegavaju udaranje u namještaj. 
Uglavnom se kreću po postavljenim algoritmima, a imaju i mogućnost mapiranja prostora, tako da pamte gdje su prepreke na njihovom putu.
 
Robot usisivači svojom autonomijom i automatskim načinom rada, od vas ne zahtijevaju ništa više od toga, do da ih uključite. Nemaju kablove koje ne možete otpetljati, a od vas zahtijevaju minimalan trud, možete upravljati sa fotelje pomoću daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije.
Osim toga, efikasnost robot usisivača je i tu tome što ne podižu prašinu, već je samo skupljaju, tako da će i prostor u kome živimo biti mnogo čistiji, prijatniji i zdraviji za život. 
Takođe, veličinu, snagu i kapacitet smart usisivača možete da birate prema svojim potrebama, kvadraturi stana, prema tome imate li kućne ljubimce ili ne, te kakvu vrstu čišćenja i usisavanja želite.
 
I sada kada znamo sve ove sjajne karakteristike robot usisivača, nema dileme kako će budućnost čišćenja stanova i kuća izgledati.
Zahvaljujući robot usisivačima, štedi se vrijeme, koje je i dalje najskuplja valuta, pa ćemo umjesto višesatnog čišćenja moći da ga provedemo sa porodicom i ljudima koji su nam dragi.
 
❗Reklamacioni rok 2 godine 
 
Posjeti neku od TehnoPlus i Bla-Bla prodavnica 
ili naš sajt www.tehnoplus.me 
i odaberi model za sebe! 
/novosti/pametno-pametnije/