NOVO u ponudi: Motocikli Motron!

Dosadilo ti je da budeš suvozač cijelog života?
NOVO u ponudi: Motocikli brenda Motron!
 
Motron je brend KSR grupe, evropskog lidera na tržištu vozila na dva točka. Svake godine ova firma proda preko 60 000 proizvoda, uključujući skutere, motocikle, četvorotočkaše i ATV-ove, i jedan su od vodećih inovatora u električnom prevozu.
 Sa pet kancelarija u Evropi i međunarodnim partnerima u Aziji posluju skoro na svim tržištima širom svijeta. U svom portfoliju imaju 15 brendova koji se prodaju u 2326 poslovnica u preko 60 zemalja.
Njihovo sjedište je u Kremsu u Austriji. Sa pet kancelarija u Evropi i međunarodnim partnerima u Aziji posluju skoro na svim tržištima širom svijeta.
U svom portfoliju imaju 15 brendova koji se prodaju u 2326 poslovnica u preko 60 zemalja.
 
Za potrebe osiguranja kvaliteta implementirali su sistem upravljanja kvalitetom sertifikovanim od strane Quality Austria prema ISO 9001:2015. Sektor vozila je sertifikovan od strane TÜV za njemački KBA.
Centar posjeduje najsavremeniju opremu, uključujući 3D skener i printer, kao i novi namjenski prostor za izradu modela od gline. I to je tek početak.  
KSR tim radi sa raznovrsnim asortimanom vozila i veličinama motora, uključujući njihove vodeće marke motocikala - Motron, Brixton i Malaguti.
U 2019. godini su otvorili novi dizajnerski centar u Kremsu u Austriji. Centar posjeduje najsavremeniju opremu, uključujući 3D skener i printer, kao i novi namjenski prostor za izradu modela od gline. I to je tek početak. 
Uz širenje prodaje širom svijeta, i njihov dizajnerski tim će sigurno napredovati u godinama koje dolaze.
 
Svojom MOBILTY linijom predstavili su motocikle i skutere za slobodno vrijeme i posao, koji su potpuno inovativni i prihvatljivi za životnu sredinu.
 Svojom MOBILTY linijom predstavili su motocikle i skutere za slobodno vrijeme i posao, koji su potpuno inovativni i prihvatljivi za životnu sredinu.
 
Ne čekaj da se nešto dogodi!
Motron je pravi izbor ukoliko želiš da prestaneš da stalno pratiš druge i da počneš sam da biraš svoj put.
Uzmi svoju prvu dozu adrenalina i sve dosadno ostavi iza sebe.
Stisni gas, jer svaki kilometer je novi izazov.
Pobjegni od kuće… Zaboravi da se javiš… Pođi negdje gdje nikada nisi bio, put te čeka!
 
 
ODABERI SVOJ IDEALAN MOTOCIKL - PONUDU POGLEDAJ KLIKOM NA LINK