Iskoristi benefite!

Iskoristi benefite produžene garancije do 5 godina na istaknute brendove tehnike!
 
Planiraj kupovinu uz izuzetnu mogućnost ostvarivanja produženja garancije na označene uređaje, u periodu kada je promocija aktivna.
Budi u toku prateći informacije na našem sajtu ili se raspitaj kod TehnoPlus prodavaca. 
 
Dodatnu garanciju ostvaruješ besplatnom registracijom na sajtu za produženje, najkasnije 30 dana od kupovine uređaja, koja je jednostavna i završava se u svega par minuta
Svaki brend ima svoj link za produženje, a radi lakšeg snalaženja, svi su ulistani na dnu početne stranice našeg sajta u zavisnosti od toga da li je promocija trenutno aktivna.
 
Nakon unošenja traženih podataka, registracija se ručno obrađuje i na kraju dobijaš email sa potvrdom o produženoj garanciji u trajanju od 5 godina (ili 4 ukoliko je tako određeno za pojedinačni brend).
 
Candy vjeruje u važnost uživanja u životu i zato su njihovi uređaji osmišljeni za pametnu i praktičnu upotrebu!
Biraj najnapredniju tehnologiju, funkcionalnost i prepoznatljivi italijanski dizajn, kao i dodatnu sigurnost u vidu 2+3 produžene garancije!
produžena garancija Candy 2+3 godine
 
 
Whirlpool, Hotpoint Ariston i Indesit 
pružaju inovativna rješenja kreirana prema vašim potrebama, i proizvode dizajnirane sa tvojim životnim stilom na umu. 
Zato su ovo brendovi koji imaju punu sigurnost u kvalitet i pouzdanost svojih uređaja i pružaju ti vrhunsku mogućnost za produženje garancije 2+3 godina na njihovom portalu u promotivnim periodima!
produžena garancija Whirlpool Indesit Hotpoint 2+3 godine
 
 
Osjeti stvarnost 4K UHD rezolucije uz TV LED brenda Samsung
Pored boje i detalja dizajniranih za tebe, uživaj u dodatnoj sigurnosti kupovinom televizora u promotivnom periodu 2+3 garancije.
produžena garancija Samsung 2+3 godine
 
 
LOBOD je ostvarena zamisao o kvalitetnom aparatu za domaćinstvo modernog dizajna, koji lako sebi možeš priuštiti.
U Lobod asortimanu možeš pronaći široku paletu proizvoda na jednom mjestu, a odlična mogućnost je i to što u promotivnom periodu ostvaruješ mogućnost produženja garancije 2+3 godina na bijelu i ugradnu tehniku, kao i 2+2 godina na televizore!
produžena garancija Lobod 2+3 godine
 
 
Midea - brend kome vjeruješ!
Svjetski lider u proizvodnji klima uređaja! Tehničke inovacije, imidž marke kao i kvalitet uređaja je nešto što MIDEA brend stavlja na sami vrh industrije klima uređaja!
Svojim klima uređajima želi svakom domaćinstvu pružiti uređaj sa top performansama, istovremeno vodeći brigu o životnoj okolini, i udobnosti života potrošača, a takođe pruža mogućnost ostvarivanja produžene garancije 2+3 godine u periodu trajanja promocije!
produžena garancija Midea 2+3 godine
 
 
LG podiže standarde u oblasti TV inovacija! Savršena slika i kristalno čist zvuk LG uređaja su kamen temeljac tvog centra za kućnu zabavu. Vrhunske tehnologije pružaju ti sjajno iskustvo; za trenutke opuštanja ili zabave koje pripremaš za prijatelje. U želji da pruže pouzdanost i mir svojim korisnicima, omogućavaju ekskluzivnu promociju 2+3 godine produžene garancije u određenim periodima! 
produžena garancija LG 2+3 godine
 
 
Zabava koju voliš. Uz malu pomoć Google-a. TCL TV ponovo na našem tržištu!
Google TV objedinjuje filmove, emisije, TV uživo i još mnogo toga iz tvojih aplikacija i pretplata i organizuje ih samo za tebe. Uz kristalno jasan 4K HDR kvalitet slike i najnovije tehnologije, nudi specijalne promo periode za produženu garanciju 2+3 godine, za dodatnu sigurnost!
produžena garancija TCL 2+3 godine
 
 
Budite bezbrižni uz Electrolux i AEG vrhunsku tehnologiju i specijalne benefite dodatne garancije 2+3 godina, koji se ostvaruju kupovinom i ragistracijom uređaja u naznačenim periodima. 
Brendovi Electrolux i AEG nastoje da uvedu inovacije u naše domove i olakšaju svakodnevni život. Funkcionalnost, dizajn i energetska efikasnost proizvoda zadovoljiće potrebe i najzahtjevnijih kupaca.
produžena garancija Electrolux 2+3 godine
 
 
Telefunken i Hitachi televizori će vas očarati prelijepim bojama, sa kojima sve izgleda bolje i življe. I prosti informativni programi će imati dodatnu dozu vizuelne privlačnosti, a scene bogate bojama kao što su prirodnjačke emisije – ostaviće bez daha. Za dodatnu sigurnost ovi brendovi svojim korisnicima uz mnoge druge benefite, nude i mogućnost ostvarivanja 2+3 produžene garancije!
produžena garancija Hitachi 2+3 godine
 
 
Hisense već pet decenija gradi svoj brend širom svijeta, zbog čega su televizori ove kompanije izbor broj jedan i u Kini, Australiji i sve popularniji i češći izbor i kod nas. Hisense TV uređaji osmišljeni su tako da korisnicima svakodnevica bude ljepša i prijatnija, ali i tako da ovi uređaji budu dostupni svim korisnicima. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbjeđuju ti produženu garanciju 2+3 godine za kupljeni TV uređaj. Tvoje je samo da popuniš registracioni obrazac nakon kupovine i bezbrižno uživaš u omiljenom TV sadržaju!
produžena garancija Hisense 2+3 godine