Igrajte sa prvacima!

Igrajte sa prvacima!

NOVO u TehnoPlus ponudi: bijela tehnika brenda Haier!
BROJ 1 u svijetu u kategoriji kućnih aparata već 14.godinu zaredom.
 
Više od 30 godina, Haier posvećuje svoju energiju i stručnost razvoju najboljih uređaja koji će zadovoljiti potrebe čak i najzahtjevnijih korisnika.
 
Od osnivanja 1984. godine, Haier je ostao pod vodstvom istog direktora Zhang Ruimina, vizionara sa jasnim ciljem: proizvodnja visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda. Unutar prve godine od imenovanja, kao odgovor na žalbe na neispravne hladnjake, njegov radikalan potez razbijanja hladnjaka ispred zaposlenika prepoznat je kao ključna prekretnica u kreiranju danas u cijelom svijetu prepoznatljivog brenda.
 
Od tada, Haier se razvija u toku sa turbulentnim zahtjevima savremenog svijeta i potrebama današnjih korisnika, uz maksimalan profit na temelju ključnih vrijednosti - kvalitete i pouzdanosti u ponudi vrhunskih, inovativnih i modernih uređaja.
 
Haier shvata važnost bliskosti s korisnicima svojih uređaja i da samo uvažavanjem njihovih potreba i želja može unaprijediti kvalitet života. Predanost stalnom unapređenju i širenju asortimana stavlja Haier u funkciju životnog partnera svojih vjernih korisnika i opravdano vodećeg brenda kućanskih uređaja preko deset godina zaredom.
 
IGRAJTE SA PRVACIMA
Haier stupa na teren sa prvacima kao partner prestižnog Roland Garrosa i ostalih ATP turnira - uz bok sa najboljima!
 
Registracija za produženu garanciju
Ostvarite pravo na 7 GODINA POTPUNE GARANCIJE (2 godine redovne + 5 godine dodatne garancije) za HAIER uređaje bijele tehnike kupljene u periodu od 01.09.2023. do 31.08.2024 uz online registraciju u okviru 30 dana od dana kupovine.