slika

Lobod je izbacio NOVI model LED televizora, po prvi put u dijagonali 55" (139cm).
Sa Ultra HD rezolucijom Lobod TV LE-5566 zadovoljava najnovije svjetske trendove a Vama pruža mogućnost gledanja omiljenog sadržaja uz najbolji doživljaj.
Uz dijagonalu od čak 55" možete napraviti mini bioskop u Vašoj dnevnoj sobi a obzirom da Lobod LE-5566 televizor podržava i Smart funkcije uz njega ćete lako naći zabavu za Vas i Vašu porodicu.
Lobod Smart je zasnovan na Android operativnom sistemu, na taj način Vam omogućava lako snalaženje jer je blizak sa Vašim tabletima i telefonima, a takođe Vam omogućava i preuzimanje novih aplikacija.
Mali savjet: obzirom da ne možete sve sportske događaje pronaći na TV kanalima, preuzimanjem neke od Android aplikacija za Live Stream uz Lobod TV možete uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Uz sve karakteristike koje smo naveli, najbolja tek slijedi - Lobod LE-5566 možete kupiti u svim TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama po nevjerovatnoj cijeni od 491€. Televizor sa ovakvim karakteristikama nikad nije bio pristupačniji! 

Ukoliko bar i malo sumnjate u kvalitet Lobod televizora, pozivamo Vas na testiranje ovog modela u bilo kojoj našoj radnji! Dođite i provjerite o čemu Vam pričamo. :)