slika

 

 

1945. godine Candy je proizveo  prvu italijansku mašinu za pranje rublja, da bi izumom moderne mašine za veš s prednjim punjenjem u kasnim 50ima postao sinonim za pranje u Italiji.

     Candy je sada internacionalni brend koji nudi širok asortiman samostojećih i ugradnih uređaja, spajajući pritom najnaprednije tehnologije, funkcionalnost uz prepoznatljiv talijanski dizajn i izvrsne rezultate. Uz godine postojanja, cilj se nije promijenio: zadovoljiti potrebe korisnika inovativnim pristupom, ali i jednostavnošću upotrebe i uređajima prihvatljive cijene.

     Mašine za pranje veša odlikuju se jednostavnim korišćenjem, uštedom energije, fleksibilnošću programa i novom tehnologijom, a ako ste ograničeni prostorom Candy ima rešenje i za to- mašine za pranje veša sa punjenjem odozgo ,uređaji visoke energetske efikasnosti i velikog kapaciteta punjenja koji daju vrhunske rezultate! U ponudi su takođe i mašine sa opcijom pranja i sušenja, kao i mašine za sušenje koje daju odlične rezultate svaki put uz mogućnost sušenja do 10kg rublja sa minimalnom potrošnjiom energije ,što je naročito potrebno u kišnim, zimskim danima kada je nemoguće osušiti veš na drugi način.

      Danas, u digitalnom dobu, Candy otvara vrata za uređaje nove generacije, koji komuniciraju s korisnikom na direktan, jednostavan i intuitivan način. Odsijek istraživanja i razvoja Grupacije osmislio je Candy simply-Fi, prvu generaciju Wi-Fi uređaja koji s korisnicima  komuniciraju na daljinu, čineći njihov život jednostavnijim.

Sve ovo upotpunjava mogućnost ostvarivanja 5 godina garancije kupovinom Candy uređaja u periodu do 31.12.2017.