Usisivač Lobod VCC15820

Naziv: Lobod VCC15820

Tip: Usisivač sa posudom za prašinu
Kapacitet posude 2 l
Energetska klasa A
Klasa usisavanja ravnih površina A
Klasa usisavanja tepiha D
Klasa propuštanja prašine C
Nivo buke 78 dBa
Usisna snaga 300 W
Usisni pritisak 24 Kpa
Protok vazduha 29 l/s
Napon 220-240 V
Snaga motora 2000W
Filter - HEPA
Dužina kabla / radijus rada 4,5 - 5m
Dimenzije 430x273x312mm
Dodaci:
1 četka širine 27cm sa 2 načina rada (za tepihe i glatke podne površine)
1 četka za mebl
1 četka za uglove

Inovativan dizajn napravljen da uštedi vrijeme i olakša upotrebu i održavanje ovog modernog uređaja. Usisivač VCC15820 kombinuje ergonomsko tijelo sa izdržljivim materijalima i vrhunskim performansama.

Imamo za Vas odličnu vijest: Može i inovativnije!!!
Lobod usisivač VCC15820
iz nove linije usisivača, ljeto 2018.

> Snažan motor.
Izuzetno jak motor od 2000 W sa usisnom snagom 300 W postaraće se da sve površine budu savršeno oćišćene. Ciklon tehnologija dugotrajno osigurava stalnu veliku usisnu snagu.
Dodaci koje dolaze u pakovanju omogućavaju pistup svim mjestima u Vašem domu. Prašina u uglovima, iza namještaja i na ostalim nepristupačnim mjestima neće imati nikakve šanse protiv ovog izuzetnog uređaja koji će postati Vaš svakodnevni pomoćnik u ovom poslu.

> Stabilan rad.
Njegovo specijalno dizajnirano tijelo omogućava brzo i lako kretanje, dok točkovi omogućavaju stabilnije pomjeranje i sprečavaju prevrtanje. Kompaktne dimenzije i umjerena težina olakšavaju upotrebu i odlaganje usisavača.


> Trostruka filtracija.
HEPA filteri uklanjaju veliki dio čestica nečistoće iz vazduha - filteri imaju više nivoa filtriranja, a što je veći broj filtera više čestica zadržavaju. VCC15820
može se pohvaliti sa tri nivoa zadržavanja nečistoće iz vazduha. Filteri su perivi i njihovo pravilno održavanje izuzetno je važno u cilju održanja kvaliteta njihovih i performansi samog usisivača.

> Održavanje na ''klik''.
Posuda za prašinu, kapaciteta 2 l ,izuzetno je laka za održavanje. Oslobađa se jednim pritiskom na dugme, a isto tako jednostavno otvara i čisti. Zaboravite na nered i zaprljane ruke. Sunđerasti filteri se takođe lako vade i perivi su pod vodom. Za optimalni rad potrebno je redovno pranje filtera.
Uz reklamacioni rok od 24 mjeseca, možete relaksirano ući u avanturu kupovine ovog sjajnog aparata.


Šifra artikla: 2917

 

-->