Usisivač Lobod VCC15220

Naziv: Lobod VCC15220

Tip: Usisivač sa posudom za prašinu
Kapacitet posude 2 l
Energetska klasa A
Klasa usisvanja ravnih površina A
Klasa usisavanja tepiha D
Klasa propuštanja prašine C
Nivo buke 78 dBa
Usisna snaga 300 W
Usisni pritisak 26 Kpa
Protok vazduha 33 l/s
Napon 220-240 V
Snaga motora 2000W
Filter - Sunđer / HEPA
Dužina kabla / radijus rada 4,5
Dimenzije 428x280x327mm
Dodaci:
1 četka širine 27cm sa 2 načina rada (za tepihe i glatke podne površine)
1 četka za mebl
1 četka za uglove

Za više uživanja a manje vemena preovedenog u čišćenju, Lobod predstavlja model VCC15220 iz najnovije linije usisivača. Ovaj izuzetno moćan uređaj sa posudom i ciklon tehnologijom donosi vrhunski kvalitet čišćenja, lakše usisavanje i održavanje uz minimalan napor.

Imamo za Vas odličnu vijest: Može i moćnije!!!
Lobod usisivač VCC15220
iz nove linije usisivača, ljeto 2018.

> Upečatljiv dizajn.
Usisivač izuzetno naprednog dizajna i izgleda postaće Vaš glavni saveznik u brzom i lakom održavanju doma. Žuti detalji samo pojačavaju utisak nečeg što ovaj usisivač zaista jeste - brz i moćan.

> Izuzetna snaga.
Ispod savršene spoljašnjosti krije se motor snage 2000 W sa 300 W usisne snage, što znači da prašina i mrvice nemaju nikakve šanse. Primjenom inovativne ciklon tehnologije, ovaj usisivač omogućava izvandrednu funkcionalnost. Jaka centrifugalna sila ne dozvoljava česticama prašine i prljavštini da napuste odjeljak, pritom ih odvajajući od vazduha i čuvajući na taj način sam filter.

> Četvorostruka filtracija.
Ciklon tehnologija pojačana je korišćenjem HEPA filtera koji pomažu u hvatanju čestica prašine, prljavštine i drugih štetnih čestica koje mogu izazvati alergije. VCC15220 može se pohvaliti sa čak četiri nivoa zadržavanja nečistoće iz vazduha. Filteri su perivi i njihovo pravilno održavanje izuzetno je važno u cilju održanja kvaliteta njihovih i performansi samog usisivača.

> Visoka učinkovitost.
Svaki detalj ovog moćnog uređaja postoji s razlogom. Visoki točkovi koji uzdižu zadnji dio usisivača, sprečavaju prevrtanje i omogućavaju njegovo lako kretanje kroz svaku prostoriju u Vašem domu. Velika posuda za prašinu kapaciteta 2 l, izuzetno se lako odvaja i čisti, bez stvaranja nereda. Dodaci koji dolaze u pakovanju zaokružuju priču o jednom kompletnom uređaju koji posjeduje sve što je neophodno za savršeno čist dom.
Uz reklamacioni rok od 24 mjeseca, možete relaksirano ući u avanturu kupovine ovog sjajnog aparata.Šifra artikla: 2916

 

-->