Štapni usisivač Dyson Cyclone V10 Motorhead New

Šifra: 8447
Ocjena 0 od 5 0 ocjena
Naziv: Dyson Cyclone V10 Motorhead
Do 60 minuta snažnog usisavanja
Novi model - veći kapacitet posude 0,9l
Direct-drive četka
LCD displej
Reklamacioni rok 2 godine
 

mpc:54000
popust: 20.94%
42692

*Cijena sa uračunatim popustom i PDV-om,
za jednokratna plaćanja.
CKB Shopping24 x 2070
Premium HB24 x 2070
NLB24 x 2250
Penzioneri/Sindikati
12 x 4500

Opis proizvoda

 
Skladištenje prašine: Posuda za prašinu
Vrijeme rada: 60 min
Vrijeme punjenja: 3.5 sati
Nivo buke: Akustički napravljeno - Aerodinamično kućište reguliše put vazduha oko motora, smanjujući bučne turbulencije. 
Protok vazduha- Položaj motora, posude za prašinu i ciklona, omogućava uvlačenje vazduha direktno iz glave usisivača u ciklone u jednom redu. Ovo, kombinovano sa snažnijim Dyson digitalnim motorom V10 povećava usisnu snagu do 150 Air watta – to je 20% više nego kod usisivača Dyson V8™.
S nepropusnim dihtungom oko ciklonskog sklopa i gumenim diftungom pod pritiskom oko filtera, cijeli sistem je potpuno zatvoren - spriječena je prašina, alergeni i bakterije da se vrate nazad u vazduh. To znači da usisivač zadržava 99,97% sitne prašine do 0,3 mikrona i izbacuje vazduh čistiji od onog koji udišemo. Pred i post motorni filter kombinovani su u jednom uređaju radi lakšeg održavanja.
Oprema:
Direct-drive četka: prodire dublje u tepih i uklanja tvrdokornu prljavštinu. Ima 150% više usisne snage nego kod Dyson V6 Animalpro+ bežičnog usisavača. 
Mekana rotirajuća četka: Sakuplja alergene i izbacuje vazduh čistiji od onog koji udišete.
Higijensko pražnjenje posude za prašinu: Dugačka i tanka posuda za prašinu ima jednostavan mehanizam za pražnjenje (point and shoot). Higijenski izbacuje prašinu i prljavštinu duboko u kantu za smeće, i sprečava Vaš dodir s prašinom.
Zidni nosač za jednostavno odlaganje i punjenje: Dyson Cyclone V10™ usisivač lako uliježe u zidni nosač kako bi se napunio, a takođe zidni nosač služi i za uredno držanje nastavaka, uvijek spremih za upotrebu.
Funkcije i karakteristike:
Dyson digitalni motor V10, najmanji i najsnažniji motor, sa keramičkom osovinom, tri puta jačom od čelične a u upola manje gustine, ima aksijalni protok koji uvlači hladan vazduh, kako bi smanjio temperaturu i vrti motor do 125000rpm
14 ciklona, svaki generiše silu veću od 79000 G-sile, i prikuplja mikroskopski sitne čestice kao polen i bakterije. Svaki ciklon je raspoređen oko ose uređaja, a kada se cikloni nakose, vazduh ubrzava od 70Km/h do 190 Km/h stvarajući centrifugalne sile koje sakupljaju i najfinije čestice polena i prašine
Li-ionska baterija ima 7 ćelija, radi na većem naponu i ima više snage od prethodnih Dyson modela
Brzo se transformiše u ručni usisivač, samo jednim klikom
Usisna snaga: 150 AW (Air Watt)
​Snaga motora 525 W
Masa: 2.68 Kg
Dimenzije: 25 x 124.1 x 25.6 cm
U kutiji se nalazi: Dyson Cyclone V10 Motorhead + Direct drive četka + Stanica za odlaganje i punjenje + Kombinovani nastavak + Nastavak za uglove
Reklamacioni rok 2 godine
 
 
 
 

Ovaj proizvod trenutno nema ocjenu

    Nema komentara