Fitnes narukvica Samsung Galaxy Fit e R375 (w)

Naziv: Samsung Galaxy Fit e
Displej
Tehnologija: PMOLED
Veličina: 0.74" (18.9mm)
Rezolucija: 128 x 64
Dubina boja: Mono
Memorija
RAM Size (KB): 128
Senzori
Brzinomjer, senzor za mjerenje broja otkucaja srca
Baterija
Standardni kapacitet baterije: 70 mAh
Vrijeme uobičajene upotrebe: 6~7 dana
Kratko vrijeme upotrebe: Do 13 dana
Tip obavještenja: Vibracija
Dodatne značajke: 5ATM
Povezivost
Bluetooth verzija: Bluetooth v5.0, samo za LE
OS
FreeRTOS
Dimenzije (HxW, mm): 40.2 x 16.0 mm
Težina: 15 g
Boja: Bijela
Reklamacioni rok 2 godine
Šifra artikla: 8287

Sve informacije dostupne kad god poželiš
Izvuci maksimum iz svakog treninga uz kvalitetnu statistiku u svakom trenutku. Galaxy Fit e ima kompaktan i pojednostavljen displej koji omogućava da prostim okretanjem ruke u svakom trenutku možeš da pogledaš sve važne informacije o svojim fizičkim aktivnostima.
Toliko lagan da se i ne osjeća
Dizajniran da te brzo i lako aktivira. Zahvaljujući izdržljivim i ultralakim materijalima od kojih je Galaxy Fit e napravljen, možeš da započneš novu rundu aktivnosti bez dodatnog napora.
Napravljen da izdrži i duge treninge
Ide u korak sa tvojim treninzima. Ima dovoljno energije da isprati sve tvoje dnevne treninge tako da možeš da pratiš aktivnosti i primaš obavještenja ne gubeći vezu sa svojim mobilnim telefonom.
Čvrst i izdržljiv da bi mogao uijvek da te prati
Postavi sebi zahtjevnije ciljeve fizičkih aktivnosti. Galaxy Fit e ima sertifikat o ispunjavanju vojnih standarda izdržljivosti i otporan je na pritisak vode od 5 atmosfera. Sada možeš slobodno uživati u svojim fizičkim aktivnostima jer ti kiša i prašina ne mogu ništa.
Daleko ali ipak blizu
Uz pametna obavještenja uređaja Galaxy Fit e, uvijek ćeš znati ko pokušava da te kontaktira kad ti je telefon povezan. Više ne moraš da brineš kada vidiš kako ti se kalendar puni novim dešavanjima, a pozivi pristižu.
Lako praćenje svakog pokreta
Zahvaljujući funkciji automatskog praćenja treninga, Galaxy Fit e automatski prepoznaje tri aktivnosti – hodanje, trčanje i dinamičan trening. On takođe mjeri tvoj puls i preko aplikacije Samsung Health šalje tvom telefonu podatke kada započneš sa aktivnostima, pa možeš lako da provjeravaš i pratiš svoje zdravstveno stanje.
Pametne funkcije za mirniji san
Zahvaljujući funkciji automatskog praćenja spavanja, Galaxy Fit e analizira tvoje obrasce spavanja u tri faze tako što preoznaje pokrete tela dok spavaš. Potom intuitivno organizuje informacije, pa možeš da proveriš kakav ti je bio san.

 

-->