TehnoPlus u posjeti IFA Berlin sajmu

IFA Berlin je najveći sajam konzumerske elektronike u Evropi - naravno da je naš tim morao da pođe i vidi šta nam se sve novo sprema. :)
Ove godine akcenat je stavljen na zdrav život - u svim segmentima!
Unaprijeđena tehnologija bijele tehnike za što zdravije pranje posuđa i veša, unaprijeđena tehnologija čuvanja hrane u frižiderima, roboti koji čiste Vaše prozore da biste Vi što manje radili ali i što manje udisali hemikalije sredstava za čišćenje..sve je usmjereno ka tome da Vaš život bude što kvalitetniji u pravcu zdravlja.
Sem olakšanja zdravog života u kući - akcenat je stavljen i na zdrav život dok ste u pokretu - veliki broj gadžeta koji prate sportske aktivnosti, napominju Vas da pijete vodu, da je vrijeme za obrok, da danas niste ispunili zadati cilj kretanja, veliki broj unaprijeđenih navigacija, gadžeta za kampovanja, solarnih panela, eksternih baterija itd itd..Ukratko-predstavljeni suz gadžeti koji Vas „tjeraju“i podržavaju da izađete napolje! Sve je to već viđeno u jednu ruku samo je sada unaprijeđeno - veća izdržljivost aparata i manje zagađivanje okoline. 

Noviteta u razvoju bijele tehnike je takođe bilo na sve strane.

Candy je predstavio njihovu zvijezdu sajma – Bianca mašina za pranje veša. Laka za korišćenje, sa kontrolama na dodir, wi-fi povezivanjem kao i govornom funkcijom -  i to na našem jeziku! Govorna funkcija znači da bukvalno svako može da je koristi, od najmlađih do najstariji potrošača, koliko god se razumjeli (ili ne) u modernu tehnologiju.

Panasonic je našu pažnju usmjerio ka frižideru sa unaprijeđenim performansama, koji će između ostalih, najviše odgovarati starijoj populaciji. Opcije koje omogućavaju praćenje zaliha, kvalitetnije čuvanje hrane kao i opcija naručivanja namirnica preko frižidera lokalnoj prodavnici. Starijim ljudima je veliki problem ne samo poći do prodavnice nego i donijeti sve te namirnice kući, tako da je Panasonic našao rješenje i za to.

Vjerujemo da će Vas, kao i nas, oduševiti ovi noviteti i nadamo se da će što veći broj ovih artikala biti uskoro dostupni u svim TehnoPlus i BlaBla prodavnicama!