Sve slušalice na popustu 30%

Kako su slušalice promijenile svijet

 

Dok čitate ovo na svom mobilnom telefonu ili računaru, postoji velika vjerovatnoća da nosite i slušalice na ušima. Hodajući ulicom , toliko prolaznika nosi ovaj dodatak koji je postao nezamjenjiv dio svakodnevnice. Da li ljudi zaista toliko vole muziku? Postavljamo ovo pitanje u sebi dok i sami raspetljavamo par slušalica iz dzepa i spajamo ih na mobilni telefon, zaista je neobično hodati ulicom u tišni (ovo se odnosi na sve one koji su krenuli negdje sami). Takođe u mnogim velikim firmama više od polovine zaposlenih rade slušajući svoju omiljenu muziku tvrdeći da to podstiče produktivnost i poboljšava njihove radne peformanse.

Trijumf slušalica je upravo u tome što na javnim mjestima, u gužvama, stvaraju oazu privatnosti za onoga ko ih nosi. Ako krenemo na trening, na trčanje ili jednostavnu večernju šetnju u cilju relaksacije, bez sumnje ćemo ponijeti i svoju omiljenu muziku sa sobom, pjesme koje nas podstiču, koje nas motivišu ili u kojima uživamo iz bilo kog drugog razloga.

Hodati lagano ulicom sa slušalicama u ušima, bilo da je sumrak, ili možda sredina ljeta, bilo da ste imali baš dobar dan, je bez sumnje jedna od najednostavnijih, a najsavršenijih radosti života. Sa ljudima se zbližavamo komunikacijom, a slušalice nam omogućavaju da razvijemo odnos sa nama samima i čini se da polako oblikujemo muziku u lično zadovoljstvo.

Iskoristite navjerovatnu akciju u svim TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama od 21.02. do 28.02.2018.godine, preko 200 modela slušalica na nevjerovatnom popustu od 30% za gotovinsko plaćanje i plaćanje debitnim karticama poslovnih banaka.