Najslađi popust 20% na miksere

Potrošiti novac na najekonomičniji način kupovinom

krajnje neophodnog kuhinjskog pomagala – miksera

 

TehnoPlus akcija -20% na sve ručne miksere i miksere sa posudom aktuelna je do srijede 31.01! Zašto je kupovina miksera toliko ekonomična?

Slatkiši nam popravljaju raspoloženje, čine nas srećnim i volimo da ih podijelimo sa bliskim osobama. Najzdraviji slatkiši su oni koje sami napravimo, a takođe i mnogo jeftiniji. Uz to ''majstorisanje'' u kuhinji ima pozitivno dejstvo na naše zdravlje ,recimo smanjuje stres (zbog potpune posvećenosti trenutnoj aktivnosti)  ili povećava dugovječnost (ako kolače pravimo sa svojim najmilijima, to jača porodične i prijateljske veze, i pojačava osjećaj zadovoljstva životom, što se na zdravstvenom planu ogleda u smanjenju rizika od hroničnih oboljenja)! Prije nego što idući put posegnete za pakovanjem napolitanki u prodavnici, sjetite se da za isti novčani iznos (ili čak manji) možete obradovati sebe i cijelu porodicu slasnim dezertom koji ćete sami napraviti. Naš predlog su mafini – brzi, jednostavni, ukusni i ekonomični (vaš novčanik će ih takođe voljeti).

Za pravljenje ukusnih, čokoladnih mafina biće vam potrebno:

2 šolje brašna

1 šolja kakaa

½ kesice praška za pecivo

100gr margarina

2 jaja

1 šolja jogurta

U dublji sud umutite jaja, dodajte istopljeni margarin i jogurt. Kad se sve sjedini, dodajte brašno, kakao i prašak za pecivo. Pecite na 190stepeni u prethodno zagrijanoj rerni 20-25minuta.

Uz manje od 2eura i pola sata izdvojenog vremena, vaš mikser će vam pomoći da usrećite sebe i najmilije, uštedite novac, poboljšate zdravlje i uživate u mnogo ljepšem dezertu od onog slatkiša koji biste uzeli sa police u prodavnici.