Mala Princeza set za maskenbal

 

Sezona dječijih maskenbala počinje i ako ste odlučili da vaše mališane prijavite za ovaj događaj, a nemate ideju koju masku da odaberete – TehnoPlus priskače u pomoć! Sve male princezice od 3 do 5 godina koje vole Little Princess, biće oduševljene ovim slatkim kostimom svog omiljenog crtanog lika.

Little princess je puna energije, šarma i pitanja o svijetu koji je okružuje. Kao većina djece, njena radoznalost je neizmjerna, međutim umije da bude i pomalo tvrdoglava kada stvari ne idu po njenom. Ali kada vas pogleda svojim toplim očima i široko vam se osmjehne, ne možete se nikako naljutiti na nju. Serija je nastala po bestseleru Tonija Rosa i ne samo da je osvojila srca djece i roditelja širom svijeta, već je osvojila i brojne nagrade za najbolju animiranu seriju, izmedju ostalog i BAFTA nagradu za najbolju animaciju.

Obradujte svoju princezicu ovim slatkim dress up setom koji sadrži plišanu lutkicu Gilberta, krunicu, haljinu i crvene cipelice/nazuvice kao i DVD sa crtanim filmom Little Princess. Set možete kupiti po cijeni od 8.99.

Testirano i odobreno od strane Borntoplay.com