Laptop HP 250 G6 po nevjerovatnoj cijeni

 

Praznici su za nama, odmor je završen i nadamo se da ste ga iskoristili na pravi način - da zaboravite na obaveze i uživate u slobodnom vremenu sa prijateljima i porodicom. Povratak učenju svima se čini užasno teškim nakon duže pauze, ali zasigurno ga možete sebi olakšati, na koji način? Kupovinom laptop računara!

Laptop računari postali su sastavni dio svakodnevnice. Ne koristiti laptop računar tokom školovanja, bilo da se radi o srednjoj školi ili fakultetu, postalo je jednako ne korišćenju olovke ili papira.

Za sve vas koji razmišljate o kupovini kvalitetnog laptop računara, koji bi zadovoljio sve vaše potrebe –evo par stvari koje biste trebali znati:

Procesor je glavni čip svakog laptop računara, pa ga mnogi nazivaju i “mozgom računara”. Postoje dva proizvođača računarskih procesora, a to su kompanije Intel i AMD. Dakle, bez obzira na to za koji se laptop računar odlučite, on će biti opremljen nekim od mnogobrojnih Intel ili AMD procesora. Procesori marke Intel su gotovo uvijek bolji izbor - za uređivanje dokumenata, vođenje bilješki i surfovanje internetom, nije potrebno ništa van Intelovog Core i3 procesora.

Veliki broj korisnika nije sasvim siguran u to šta je funkcija RAM memorije - kada pokrenete neki program (npr. program uz pomoć kojeg otvarate internet stranice ili program uz pomoć kojeg slušate muziku), taj program se učita u RAM memoriju i u njoj ostaje sve dok ga ne isključite. Dakle, od RAM memorije NE zavisi koliko ćete fotografija, pjesama ili filmova moći da čuvate u vašem laptop računaru. Zapravo, od RAM memorije, tj od njene količine, zavisi koliko će programa moći istovremeno da bude aktivirano na vašem računaru. Kada je količina RAM memorije u pitanju, za današnje standarde je 4GB sasvim prihvatljiva vrijednost.

Hard disk mora imati odgovarajući kapacitet kako biste u njemu mogli da čuvate sve što želite, ali još bitnije je da ima i odgovarajući kvalitet kako bi bio pouzdan. Naravno, i kapacitet i kvalitet direktno utiču na vrijednost hard diska, pa samim tim i na cijenu laptop računara.

Ekran je vaš elektronski prozor u svijet ,a 15" je odličan izbor.

 

Ukoliko još uvijek niste odlučni, predlažemo vam - Laptop HP 250 G6 po nevjerovatnoj cijeni 287.82€

Ovaj model je savršen izbor kada želite kupiti laptop koji ima najnoviju tehnologiju i inženjering. HP godinama ima ključnu ulogu u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda. Ukoliko se odlučite da kupite ovaj prenosni računar, shvatićete zašto je HP i dalje izuzetno pouzdana robna marka. Izgrađen je s jakom baterijom, što je jedna od glavnih stvari o kojoj treba voditi računa pri odluci o kupovini laptop računara. 

Baterija koja dolazi s ovim laptop računarom je tanka i lagana što ga čini lakim za nošenje. Baterija je teška samo 2,9 kg, a pouzdana je i dobro funkcioniše. Može trajati od 7 do 9 sati bez povezivanja s izvorom napajanja.

Procesor je Intel Celeron DualCore, a veličina ekrana 15,6 inča. Ima 4 GB RAM memorije i hard disk kapaciteta 500 GB. Takođe njegov elegantni dizajn čini ga izuzetno prefinjenim,a  crna boja daje sjajnu doradu koja poboljšava izgled. Njegova površina je teksturirana i to vam omogućava da svoj računar sačuvate od ogrebotina i otisaka prstiju. Sa takvim dizajnom spolja i izvrsnim funkcionalnostima iznutra, ovaj laptop računar je savršen izbor!