Indesit EWSD60851W 195€

 

Veš mašina Indesit EWSD 60851 W, je samostojeća mašina bijele boje sa frontalnim punjenjem (vrata se otvaraju sa prednje strane). Ima kapacitet 6 kg i brzinu od 800 obrtaja u minuti. Ovaj model posjeduje Extra wash funkciju,a to je kombinovana opcija koja vam omogućava odlilčne rezultate pranja i kod jako zaprljanog rublja. Ova opcija,kombinovana sa Everyday Fast ciklusom, produžava vrijeme pranja, zadržavajući temperaturu i broj obrtaja.
Everyday fast ciklus tj opcija pranja veša u vremenu ispod 1 h, pruža rezultate pranja u A klasi, i izuzetno je laka za korištenje. Takođe, Energy Saver opcija na jeansu, pamuku i sintetici donosi uštedu energije do 70% (poređeno sa pranjem pamuka na 30°C). Pored navedenog, mašina posjeduje 16 programa za pranje i omogućava uštedu energije, kako spada A+ energetsku klasu.

Model možete pogledati na ovom linku ,a u periodu od 23.02. do 28.02.2018. godine biće dostupna po akcijskoj cijeni od 195 € za gotovinsko plaćanje i plaćanje debitnim karticama poslovnih banaka, kao i  na 3 rate po 65 € preko penzionera, sindikata i kartica Societe Generale banke.