Grand Prime+ cijena koja se ne propušta

 

Samsung Galaxy Grand Prime Plus predstavljen je krajem 2016. godine. Radi se o atraktivnom smartphone-u sa ekranom od 5 inča i  modernim 1.4 GHz Quad Core procesorom (baziranom na Cortex-A53 jezgrima). Posjeduje i 1.5 GB RAM memorije, kao i 8 GB interne memorije, koju je moguće i dodatno proširiti putem microSD kartica kapaciteta do 256 GB (korišćenjem drugog ulaza za SIM karticu kod Dual SIM modela). Ovaj model će zadovoljiti i ljubitelje fotografije, jer dolazi uz dvije kamere, zadnju od 8 Mp, a prednju od 5 Mp, a zanimljivo je i to da obje imaju LED blic pa možete uhvatiti najbolje osvjetljenje i u najmačnijim prostorima. Da bi sve skladno radilo, zadužen je operativni sistem Android v6.0 Marshmallow. Ovaj model je dostupan u četiri različite boje koje mogu zadovoljiti svačiji ukus, a to su crna, srebrna, zlatna i roza boja.  

***TehnoPlus prepouka za dan žena: na vrijeme razmišljajte o poklonima za predstojeći praznik 8.mart i iznenadite drage dame lijepim poklonom. Jedan od naših predloga je upravo ovaj mobilni telefon.

U svim TehnoPlus i Bla-Bla prodavnicama samo u periodu od 22.02. do 28.02.2018. godine, možete kupiti ovaj mobilni telefon po neponovljivoj cijeni od 120 eura! Cijena važi za gotovinsko plaćanje i plaćanje debitnim karticama poslovnih banaka, ali za sve penzionere, sindikate i korisnike visa kartica Societe Generale banke posebna povoljnost je mogućnost kupovine na 3 rate po 40€!