Veš mašina Indesit BWA 71252 W EU

Naziv: Indesit BWA 71252 W EU

Kapacitet: 7 kg
Broj obrtaja centrifuge: 1200 obr/min
Broj programa: 16
Dodatne karakteristike: Innex, promjena temperature, mogućnost regulacije centrifuge
Energetska klasa: A++
Odlaganje početka pranja: Da

PUSH&WASH.OTKLANJANJE MRLJA SAMO JEDNIM DUGMETOM
Hrana, masnoće,kafa ili boje? Odjeća, posteljina i krpe su izložene mrljama, posebno s djecom u kući. Srećom, postoje Indesit INNEX uređaji dizajnirani da pojednostave pranje rublja. INNEX uklanja više od 20 najčešćih mrlja na 30 stepeni, bez prethodne obrade te u samo 45 minuta bez odabira temperature ili programa. Njegova tajna je PUSH&WASH dugme: uključenje, odabir programa i pokretanje zamijenjeni su sa samo jednim pritiskom dugmeta. Željeni rezultati se postižu samo jednim klikom.

BRZI PROGRAMI
Kada vaši odjevni predmeti nisu jako prljavi, zašto gubiti vrijeme? Dovoljno je odabrati neki od brzih programa kako biste osvježili odjeću.

POSUDA ZA DETERDŽENT NE SLUŽI SAMO ZA STAVLJANJE DETERDŽENTA VEĆ GA I MJERI
Unutrašnjost posude za deterdžent je dizajnirana tako da se izbjegnu rasipanja i da se omogući njegovo precizno doziranje, bilo da se radi o tečnom ili o deterdžentu u prahu. Skala je podijeljena na vrijednosti i tako omogućava da se izmjeri prava količina deterdženta i izbjegne suvišno doziranje.

AUTOMATSKO PRILAGOĐAVANJE VODE
Voda ima veliku vrijednost-mašine za veš INNEX optimizuju njenu potrošnju u toku procesa pranja: od prvih faza pa sve do ispiranja , sigurni ste da koristite samo onu količinu vode koja je neophodna za pranje veša koji ste stavili u mašinu. Štednja vode naravno znači i da štedite energiju koja je potrebna da bi se zagrijala.

Šifra artikla: 7134

 

-->